2/8/13

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ

THΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΑΛΑΤΙ

1/8/13

ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ Πυρκαγιά στα Κύθηρα


Πυρκαγιά στα Κύθηρα
Πυρκαγιά στην Αγία Ελεσα Κυθήρων, σε δασική έκταση, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης.
Στην κατάσβεσή της παίρνουν μέρος τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα, και 12 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΑ Τραγικό τέλος για τα δύο παιδιά που αγνοούνταν στο Στρέφι Ηλείας


Τραγικό τέλος για τα δύο παιδιά που αγνοούνταν στο Στρέφι Ηλείας
Νεκρά, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Στρέφι της Ηλείας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί

Δεν του έδιναν τις ξαπλώστρες, άρχισε να πετά...πέτρες


Σκηνικό έντασης επικράτησε νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο Χερσονήσου, όταν επιχειρηματίας που είχε εντοπιστεί να...έκμεταλλεύεται παράνομα τμήμα της παραλίας σε περιοχή του Δήμου πήγε να ζητήσει πίσω τον εξοπλισμό που του είχε κατασχεθεί.

«Επικίνδυνα για την δημόσια υγεία φυτοφάρμακα σε φρούτα και λαχανικά»


από το Γραφείο Τύπου
ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κύριε Υπουργέ, πληροφορηθήκαμε από σχετικό δημοσίευμα...(εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ ), ότι όπως προκύπτει από αναλύσεις που

Συρία: 22 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών


Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα στην πόλη της Χομς, στην κεντρική Συρία, από την...
έκρηξη μιας αποθήκης πυρομαχικών που ανήκει σε φιλοκυβερνητικές πολιτοφυλακές έπειτα από ρουκέτες που πιστεύεται ότι έριξαν αντάρτες, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

31/7/13

Πέρασε στην Αλβανία ο Ιλίρ Κούπα;



Αυλαία φαίνεται πως πέφτει στην επιχείρηση αναζήτησης του Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα ο οποίος αναζητείται πριν αλλά και μετά το θάνατο του Μάριον Κόλα σε συμπλοκή με τους αστυνομικούς.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από το νέο έτος



Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς προανήγγειλε τη σταδιακή άρση της απαγόρευσης των

ΠΡΩΤΟ "ΚΥΜΑ" Απολύσεις στο Δημόσιο: Σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για 4.260 υπαλλήλους


Απολύσεις στο Δημόσιο: Σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για 4.260 υπαλλήλους
Αδειάζει η κλεψύδρα για για 4.260 υπαλλήλους που θα αποτελέσουν το πρώτο κύμα κινητικότητας καθώς στις 31 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη σύνταξη των σχετικών καταλόγων. Σε αυτό το πρώτο «κύμα» αναμένεται να ενταχθούν σχολικοί φύλακες και πλεονάζον εκπαιδευτικό προσωπικό.

ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Ν. Σμύρνη


Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Ν. Σμύρνη
Ηταν λίγα λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ όταν δύο άτομα εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Σμύρνη και απείλησαν με όπλα τον ιδιοκτήτη να τους δώσει ό,τι είχε και δεν είχε.

30/7/13

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!



ΟΔΗΓΙΕΣ :
Όταν μας καλέσουν οι τράπεζες να πάμε να κάνουμε ρύθμιση, διότι έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε, τότε πάμε και αφού ακούσουμε την πρόταση τους την παίρνουμε γραπτώς ή προφορικώς και λέμε ότι σε λίγες μέρες θα απαντήσουμε.

Συμπληρώνουμε με τα στοιχεία μας την αντιπρόταση μας  που θα κατεβάσουμε από την κορυφή της σελίδας κάτω από τον τίτλο αντίσταση τώρα και στο κουμπί..τράπεζες και πρόταση ρύθμισης ,  Εκεί είναι και η διαδικασία των ενεργειών και την πάμε στην τράπεζα, λέγοντας ότι περιμένουμε γραπτά την απάντηση τους
Κάτωθι είναι οι προτάσεις για στεγαστικό και καταναλωτικό δάνειο όπως ήταν στην αρχή, αλλά επειδή ο περισότερος κόσμος δεν θυμόταν τα ποσά την μετατρέψαμε όπως θα την δείτε εκεί που θα την κατεβάσετε  .

Αν δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε στείλτε μας email στο  antistasi.nai@gmail.com  για να σας στείλουμε τα αρχεία . 
 
 

 
 
 
 



Στις 2.400 οι αιτήσεις για τον μεταβατικό φορέα ραδιοτηλεόρασης

Στις 2.400 ανέρχονται μέχρι σήμερα το απόγευμα οι αιτήσεις, μετά από μία εβδομάδα δημοσίευσης της προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού, για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης. 

Ένταση και προσαγωγές στον Υμηττό

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας, μεταξύ εργαζομένων της ΕΡΤ, μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΣΠΙΘΑΣ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δυνάμεων της αστυνομίας, μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο εκπομπής σήματος της ΕΡΤ στον Υμηττό.

Η στιγμή της σύλληψης

http://www.zougla.gr/greece/article/tora-epemvasi-ton-mat-ston-imito

Προμήθεια εμβολίων για παιδιά ανασφαλίστων οικογενειών


Η προμήθεια εμβολίων, συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε από το υπουργείο Υγείας για... τον εμβολιασμό παιδιών ανασφαλίστων οικογενειών.

Διμοιρία των ΜΑΤ έτοιμη να επέμβει απόψε στο Άγιο Όρος


Ήδη διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται επί ποδός στις Καρυές, πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, μόλις λίγα μέτρα από το κονάκι της Μονής Εσφιγμένου. 

29/7/13

Η Μυρτώ της Πάρου δίνει νέα μάχη για τη ζωή της



Νέα μάχη για τη ζωή της η 16χρονη Μυρτώ, στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους -και ιδιαίτερα τη μητέρα της.

νυχτερινό θέατρο


o πόνος έγινε φιλί


Τέσσερα πτώματα μεταναστών ξεβράστηκαν σε παραλία της Κω


Τέσσερα πτώματα μεταναστών, ενός άνδρα, δύο γυναικών και ενός 10χρονου κοριτσιού, εντοπίστηκαν σήμερα το μεσημέρι σε ακτή της Κω.
Εικάζεται ότι πρόκειται για Σύρους μετανάστες, ο οποίοι επέβαιναν σε βάρκα που βυθίστηκε χθες, μεταξύ Κω και Ψερίμου.
Την κινητοποίηση των τοπικών λιμενικών αρχών προκάλεσε η μαρτυρία ενός Σύρου που περισυλλέγη χθες από αλιευτικό σκάφος και ο οποίος ανέφερε ότι επέβαινε σε βάρκα με άλλα 11 άτομα, που είχαν ξεκινήσει από τις ακτές της Τουρκίας με προορισμό κάποιο από τα ελληνικά νησιά.
opionpost.gr

Ιταλία: «Βουτιά» θανάτου για λεωφορείο από ύψος 30 μέτρων!!



Σε 38 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα με τον έως τώρα απολογισμό του τροχαίου που σημειώθηκε στην περιοχή Ιρπίνια της νότιας Ιταλίας, όταν ένα λεωφορείο έπεσε στο κενό από οδογέφυρα ύψους 30 μέτρων.

Πάπας Φραγκίσκος: Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τους ομοφυλόφιλους;



Αρκετά φιλελεύθερος, σε σχέση με τους προκατόχους του, στο θέμα των ομοφυλοφίλων εμφανίστηκε ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς σε δηλώσεις του στο αεροπλάνο που τον μετέφερε από τη Βραζιλία στην Ιταλία, ο «ποντίφικας» δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν θα πρέπει να κατακρίνονται ή να περιθωριοποιούνται.

Skater Φούστες: το απόλυτο καλοκαιρινό trend και πως να το ακολουθήσεις.

ο συγκεκριμένο trend  σίγουρα θυμίζει από άλλη εποχή.
Οι ψηλόμεσες  μεσαίου μήκους φούστες θα ήταν ιδανικές με ένα κοντό μπλουζάκι  και μυτερές γόβες με μεσαίου ύψους τακούνι για ένα πιο sexy look, αλλά και με ένα κορμάκι και τις πλατφόρμες μας για ένα πιο ρομαντικό look μπαλαρίνας.

Μάθε 5 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις το παρεό σου

Από τα απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το παρεό. Μπορείς να το μετατρέψεις από σαλβάρι και top, μέχρι ολόσωμο φόρεμα και maxi φούστα.
5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το παρεό σου:
1. Σαλβάρι

Απευθείας σύνδεση Αθήνας - Αλεξανδρούπολης

Απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθήνας - Αλεξανδρούπολης ξεκινά από σήμερα.

Σκηνές απείρου κάλους σε χωριό των Τρικάλων


Πλανόδιοι έμποροι πήγαν να πουλήσουν… σεντόνια σε 82χρονη, έφαγαν γλυκάκι, της άρπαξαν 140 € (… ότι είχε η φουκαριάρα) κι έφυγαν.

Κάντε το χτένισμα σας να κρατήσει ακόμα και μια εβδομάδα


Πραγματικά μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές συμβουλές. Πρόκειται για απλά βήματα και tips περιποίησης που... θα σας κάνουν να διατηρήσετε το χτένισμα που κάνατε στο κομμωτήριο σχεδόν ανέπαφο.

«Πάνω από 1.200 στελέχη της υγείας θα ενταχθούν στην κινητικότητα»


Περισσότερα από 1.200 στελέχη στον κλάδο της υγείας πρόκειται να ενταχθούν στην κινητικότητα τις επόμενες ημέρες και ως... τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν τοποθετηθεί στις νέες τους θέσεις καλύπτοντας κενά. Αυτό ανέφερε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Γνωρίστε τον ''βασιλιά των φυλακών'' - Έχει προσωπικό μάγειρα και δoκιμαστή φαγητών!


Περιγραφές που παραπέμπουν σε σκηνές της ταινίας «Νονός» ακολουθούν έναν 52χρονο Γεωργιανό κρατούμενο στις φυλακές Διαβατών. Ο Λάσα Σουσανασβίλι, που έχει χαρακτηριστεί από τις ισπανικές αρχές «Εσκομπάρ της Ευρώπης», καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε κάθειρξη 14 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε σε τουλάχιστον πέντε χώρες της Ευρώπης.

Ποια ώρα της ημέρας είναι κατάλληλη για ενυδάτωση προσώπου;


Σίγουρα κάθε γυναίκα χρειάζεται μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα πριν από το πρωινό μακιγιάζ ή μετά τον καθαρισμό προσώπου το πρωί…

28/7/13

Χειροπέδες σε αντιδήμαρχο για εκβίαση και δωροδοκία

Αντιδήμαρχος δήμου της Δυτικής Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του εφοπλιστή Β. Ρέστη μετά την προφυλάκισή του

«Είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε ότι η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πατέρα μου περίπου πριν από 40 χρόνια, θα συνεχίζει να εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις και να εξυπηρετήσει τους πελάτε

Συγκλονιστικές εικόνες από Σέριφο - Ο κόσμος εγκαταλείπει το νησί με βάρκες



Δραματική η κατάσταση στο νησί με εικόνες που κόβουν την ανάσα, καθώς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή Οι κάτοικοι των οικισμών...
Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά, από τον Μάριο Κουρσουλίδη, διοικητή της αστυνομίας Σερίφου

Οι κάτοικοι και οι λουόμενοι που ευρίσκοντο στο Μέγα Λιβάδι έφυγαν με βάρκες διότι κινδύνευαν και η φωτιά είχε αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο

Δείτε αποκλειστικές εικόνες απο το plektani.gr που συγκλονίζουν
Φωτο: Chloe Biscotaki

Λαμία: Τραυματίστηκε σε τροχαίο, άλλα δεν ήθελε να αποχωριστεί το σκυλάκι της


Τελικά το χαριτωμένο σκυλάκι φιλοξενείται στην Π.Υ. Λαμίας μέχρι να βγει από το νοσοκομείο η "κυρία" του. Το τροχαίο έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου, στην...
εθνική οδό και συγκεκριμένα στο 210χλμ, έξω από τη Λαμία.

Η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο διάζωμα, το αυτοκίνητο ανατράπηκε και κατέληξε όπως το βλέπετε μέσα στην εθνική.