20/4/13

Με τα φτερά σου θέλω να πετάξω-Π.Νικολάου-Λ.Ιωάννου

http://mousikokleidi.blogspot.gr/

Μήνυμα για το πραξικόπημα του '67

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967, εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

Πάτρα: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 15.00 εν μέση οδώ στην Πάτρα, για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ένας άλλος να τραυματιστεί σοβαρά. Πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο τραυματίας δεν έχει χτυπηθεί από σφαίρες αλλά από το τρακάρισμα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τρίτο σοβαρά τραυματία που αυτή την ώρα είναι στο χειρουργείο. 

Τα τοπικά ΜΜΕ συνδέουν το σημερινού αιματηρό επεισόδιο με το φονικό της Τετάρτης σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου έχασε τη ζωή του ένας «άνθρωπος της νύχτας» και ένας αθλητής.

Δημόσιο: Δεν μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Η Μεγάλη Τετάρτη (1η Μαΐου) θα είναι η ημέρα αργίας για τις δημόσιες υπηρεσίες, τους Ο.Τ.Α. και τα λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου σύμφωνα με την περίπτωση (α) της παρ. 11 του άρθρου 1 του ν. 1157/1981.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης η αργία δεν θα μεταφερθεί.
http://mousikokleidi.blogspot.gr/

Τα παιδιά των Μουτζαχεντίν


«Ντροπιάσατε την εθνότητα των Τσετσένων». Με αυτά τα λόγια ο θείος των δύο αδελφών Τσαρνάγιεφ έκλεισε τη σύντομη παρέμβασή του στα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, λίγες ώρες προτού λήξει το δραματικό κυνηγητό του 19χρονου Τζοκάρ από τις δυνάμεις ασφαλείας. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Ταμερλάνος, είχε ήδη πέσει νεκρός από σφαίρες αλλά και από τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί.

Μόλις 26 χρονών, ο Ταμερλάνος είχε το 2011 μια πρώτη «επαφή» με το FBI. Ύστερα από αίτημα κάποιας ξένης κυβέρνησης, άνδρες του FBI είχαν υποβάλει τον νεαρό Τσετσένο σε ανάκριση. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά αμερικανικές πηγές, το αίτημα αυτό είχε υποβληθεί «προφανώς από τη Ρωσία». Η πρώτη ανάκριση δεν απέδωσε και τίποτε σπουδαίο, και το FBI άφησε ήσυχο τον φιλόδοξο νεαρό πυγμάχο.

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Αυτοκτόνησε κρατούμενος στο κελί του



Αυτοκτόνησε κρατούμενος στο κελί του
Νεκρός μέσα στο κελί του, στις δικαστικές φυλακές της Κομοτηνής, βρέθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους 25χρονος κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος που καταγόταν από την Καβάλα και στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινές στις φυλακές Κομοτηνής, κρατείτο εδώ και 20 ημέρες σε πειθαρχικό κελί μαζί με άλλο άτομο.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Διάταγμα Ομπάμα μετά την έκρηξη στο Τέξας



Διάταγμα Ομπάμα μετά την έκρηξη στο Τέξας
 Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέδωσε χθες βράδυ διάταγμα αμέσου ανάγκης για το Τέξας, προκειμένου να διευκολύνει την Πολιτεία αυτή να αντιμετωΟπίσει τις ανάγκες που προέκυψαν έπειτα από την φονική έκρηξη σε εργοστάσιο λιπασμάτων.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Σε κρίσιμη κατάσταση ο δεύτερος ύποπτος για τις επιθέσεις στη Βοστόνη



Σε κρίσιμη κατάσταση ο δεύτερος ύποπτος για τις επιθέσεις στη Βοστόνη
Ο ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστόνη Ντζοχάρ Τσαρνάγεφ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από τη σύλληψή του από την αστυνομία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, οι οποίες διαβεβαίωσαν πως η απειλή έχει εξανεμισθεί.
«Ο ύποπτος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο», ενημέρωσε σε συνκέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της αστυνομίας στη Βοστώνη. «Οι κάτοικοι της Βοστώνης και της ευρύτερης περιοχής μπορούν να είναι βέβαιοι πως η απειλή έχει λάβει τέλος», πρόσθεσε ο ίδιος, μία ώρα μετά τη σύλληψη του νεαρού καταζητούμενου.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ Ν. Μιχαλολιάκος: Οι δράστες της Μανωλάδας δεν ήταν Χρυσαυγίτες, αλλά ΠΑΣΟΚ



Ν. Μιχαλολιάκος: Οι δράστες της Μανωλάδας δεν ήταν Χρυσαυγίτες, αλλά ΠΑΣΟΚ
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του, σήμερα, στην Κ.Ο. του κόμματος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τον Τύπο και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αποκλείουν τη Χ.Α.

στάσου καρδιά μου!!



Στάσου βρε καρδιά μου
πάλι βιάζεσαι..
το'χειs τάμα
να καταδικάζεσαι..
πάλι να ματώνειs
θα με κάνειs να σε δω..
πάμε να φύγουμε απο'δω..

Ακουμε καρδιά μου
κράτα απόσταση..
... είσαι μόνη
πάρ'το πια απόφαση..
πρέπει πια για σένα μόνο
να χτυπάs..
έμαθεs πωs είναι ν'αγαπάs..

Αραξε καρδιά μου
τόσα έδωσεs..
και ποτέ κανέναν
δεν εχρέωσεs..
θρύψαλα δεν θα τ'αντέξω
να σε ξαναδώ
πάμε να φύγουμε απο'δω..
(by eleni)

ανεμολόι..



Δένω στ'ανεμολόι
αγάπηs μοιρολόι..
με κόμπο απο μετάξι..
σύρ'το άνεμε στα σύμπαντα
στα πιο βαθειά τα ρήγματα
...ν'ακούσει να με ψάξει..

Τα δάκρυα του μισεμού
μαργαριτάρια του καημού
στα σύνεφα τα ράβω..
στείλ'τα βροχή να σκορπιστούν
οι νύχτες του να φωτιστούν
τον δρόμο του για νά'βρω.
(by eleni)

σκέψη..


Η σκέψη φεύγει μακρια..αφήνει την ανταριασμένη της ζωή και ψάχνει τα χαμένα μυστικά της..Εδώ είναι όλα περίεργα..μα εκείνη αφήνεται να ενώνει κομμάτια παλιά,σαν μουσική απο γρατζουνισμένο δίσκο..κομμάτια ελπίδας σπασμένα απο σκιές που κουβαλούσε απ'όταν άρχισε να γεννιέται...
(by eleni)


Ακου μάτια μου..



Ακου μάτια μου..
δεν μπορείs να ζειs
με ικασίεs..
και με συνεχείs αμφισβητήσειs..
απλέs είναι οι διαδικασίεs
... όταν θέλειs κάτι να κερδίσειs,
έτοιμοs να είσαι
για θυσίεs..

Ακου μάτια μου..
η ζωή δεν ήρθε μ'οδηγίεs
κι'ούτε θα ξεφύγουμε
απ'τα ζόρια..
μη χαλιέσαι με αμφιβολίεs
σπάσε τηs καρδούλαs σου τα όρια
έτοιμοs να είσαι
για εμπειρίεs.
(by eleni)
Δείτε περισσότερα

19/4/13

Τρεις συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο

Τρία άτομα που χρωστούσαν συνολικά 654.000 ευρώ στο Δημόσιο συνελήφθησαν στον δήμο Αστερουσίων Ηρακλείου. Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα από το Χαράκι Ηρακλείου.

Βίαιες συγκρούσεις στο Κάιρο

Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα στο Κάιρο μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι που εκτόξευαν πέτρες και βόμβες μολότοφ οι μεν στους δε, ενώ ακούγονταν και πυροβολισμοί, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΣΟΚ: Ο 8χρονος δίπλα στον δολοφόνο του

Μια συγκλονιστική φωτογραφία κάνει τον γύρo του Διαδικτύου. Απεικονίζει τον 8χρονο Richard Martin, που είναι ένα από τα τρία θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης στον αιματοβαμμένο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Τραγική ειρωνεία... σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης.

Ανάσα σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ανάσα σε χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά εκτιμάται ότι δίνει η ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την υποχρεωτική υπαγωγή τους στον νέο θεσμό της διαμεσολάβησης.

Κτηνοτρόφοι από την Κρήτη σε απόγνωση

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους των κτηνοτρόφων του Ρεθύμνου σχετικά με την απορρόφηση των ζωικών προϊόντων παραγωγής τους από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!---ΠΡΟΣOΧΗ! Διαδώστε το παντού, (με κάθε μέσο : email, fax) και εκτυπώστε το και κολλήστε το στις κολόνες της γειτονιάς σας...υπάρχουν άνθρωποι που ΠEΙΝΑΝΕ...ελάτε στη θέση τους!!


ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ!!
ΠΡΟΣOΧΗ!
Διαδώστε το παντού, (με κάθε μέσο : email, fax) και εκτυπώστε το και κολλήστε το στις κολόνες της γειτονιάς σας...υπάρχουν άνθρωποι που ΠEΙΝΑΝΕ...ελάτε στη θέση τους!!!

1 Άγιος Δημήτριος Πολιούχος, Δευτέρα- Παρασκευή 12.00 - 14.00, Αμύντα 11, τηλ. 2310-241.711 (Το Σάββατο και την Κυριακή διανέμονται τρόφιμα)

Κυπριακός Τύπος: "Μνημόνιο των παθών"


Η αποψινή ανακοίνωση των μέτρων για επανεκκίνηση της οικονομίας, η ψήφιση μνημονιακών νομοσχεδίων από τη Βουλή και η έγκριση του πακέτου βοήθειας από την Γερμανική Βουλή, είναι από τα βασικά θέματα που προβάλλονται στα πρωτοσέλιδα του Τύπου σήμερα. Επίσης οι εφημερίδες κάνουν πρωτοσέλιδη αναφορά στη νέα τραγωδία που έπληξε χθες τις ΗΠΑ με την έκρηξη σε εργοστάσιο στο Τέξας, στα θανατηφόρα δυστυχήματα σε Λεμεσό και Λάρνακα, στο νέο επεισόδιο ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα και στην εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου στην προεδρία του ΔΗΣΥ μετά την απόσυρση του Ανδρέα Ταλιαδώρου.

Άγρια κόντρα Στουρνάρα - Τσίπρα στην Βουλή - "Απευθύνεστε σε κατώτερα ένστικτα", είπε ο υπουργός


Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε για παλινδρόμηση του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αναστολής ή ακύρωσης του Μνημονίου. "Ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους. Απευθύνεστε σε κατώτερα ένστικτα και όσα λέτε είναι ψεύδη και λαϊκισμός", είπε ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΟ 150 ΑΤΟΜΑ Απέκλεισαν πάλι το εργοτάξιο στις Σκουριές



Απέκλεισαν πάλι το εργοτάξιο στις Σκουριές
Σε νέο αποκλεισμό της εισόδου του εργοταξίου των Σκουριών στο σημείο Χονδρό Δέντρο, τη διασταύρωση δηλαδή που οδηγεί στο εργοτάξιο, προχώρησαν αντιδρώντες στην επένδυση χρυσού.
Πρόκειται για περίπου 150 άτομα, που πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία ζητούν την

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Μαξίμου: Ο ανασχηματισμός ήρθε πιο κοντά


Μαξίμου: Ο ανασχηματισμός ήρθε πιο κοντά
Ανασχηματισμός στον ορίζοντα. Τη θέληση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε αλλαγές στην

ΜΙΤ: Νεκρός ο συλληφθείς ύποπτος;

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πριν από λίγο ότι ο συλληφθείς ύποπτος για την επίθεση στο ΜΙΤ είναι νεκρός, χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατός του. Η πληροφορία ελέγχεται εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων.

Συνελήφθησαν οι πιστολέρο της Μανωλάδας

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχής της Ηλείας οι επιστάτες, ηλικίας 21, 39 και 27 ετών,  που αναζητούνταν για το αιματηρό περιστατικό και ακόμη ένα άτομο στην Ηλεία, διότι έδωσε στέγη στους τρεις καταζητούμενους για την ένοπλη επίθεση εναντίον των μεταναστών.

Αυτός που παρείχε στέγη στους πιστολέρο συνελήφθη στην περιοχή Ρουπάκι.

Χθες συνελήφθη σε κοινότητα της Πηνείας ένας επίσης 38χρονος, διότι είχε δώσει στέγη σε δύο από τους τρεις καταζητούμενους.

Νέο video μετά τους πυροβολισμούς:


 

Η Βουλή ψήφισε τέσσερα μνημονιακά ν/σ

Η κυπριακή Βουλή ψήφισε - κατά πλειοψηφία - τέσσερα από τα πέντε «μνημονιακά» νομοσχέδια.

Τα τέσσερα νομοσχέδια αφορούν:

Nέα στοιχεία καίνε τον Παπακωνσταντίνου


Στοιχεία από την Τράπεζα Ελλάδος αναφορικά με το ποια πρόσωπα από τη «λίστα Λαγκάρντ» έκαναν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης για επαναπατρισμό κεφαλαίων το επίμαχο διάστημα που ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου την είχε στα χέρια του, θα ζητήσει η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση.

18/4/13

Αντιδράσεις κομμάτων για τo μακελειό στη Μανωλάδα

Είναι άμεσο και επιτακτικό να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα γεγονότα στη Μανωλάδα.
Σοκ έχει προκαλέσει η βάναυση επίθεση κατά 200 μεταναστών-εργατών στα χωράφια φράουλας της Μανωλάδας το απόγευμα της Τετάρτης, με τα πολιτικά κόμματα να καταδικάζουν τα γεγονότα και τον διεθνή Τύπο να αφιερώνει εκτενή ρεπορτάζ, αλλά το πρόβλημα να παραμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πέντε άτομα, εκ των οποίων δύο βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, κρατώντας δύο καραμπίνες και πιστόλια, άνοιξαν πυρ εναντίον 200 ανθρώπων που «τόλμησαν» να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τα οποία τους οφείλουν οι «αφέντες» της Μανωλάδας, όπου το μεροκάματο είναι μηδαμινό και οι συνθήκες εργασίας άθλιες…

Το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη σε χωριό της περιοχής Πηνείας Ηλείας ένας 38χρονος, ο οποίος παρείχε καταφύγιο στους καταζητουμένους από την αστυνομία για τους πυροβολισμούς εναντίον των μεταναστών. Κατά την αστυνομία έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φράουλας, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους εργάτες του εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για τον έμπορο της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, Νίκο Βαγγελάτο.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ Ν.Δένδιας: «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οικονομική εκμετάλλευση συνανθρώπων μας»



«Στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οικονομική εκμετάλλευση εκατοντάδων ή και χιλιάδων συνανθρώπων μας, όπως και η διαβίωσή τους σε απαράδεκτες συνθήκες. Πόσω μάλλον η απόπειρα δολοφονίας τους», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, για το ειδεχθές περιστατικό στη Νέα Μανωλάδα, όπου «μπράβος» κτηματία πυροβόλησε και τραυμάτισε 28 μετανάστες, οι οποίοι διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους.
Στην δήλωσή του ο κ. Δένδιας τόνισε ότι «στην κατεύθυνση αυτή έχουμε την ενεργό συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομοταγών πολιτών της Ηλείας και των τοπικών φορέων» και κατάληξε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω ότι η τήρηση του νόμου είναι όχι μόνο αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, αλλά και αναγκαίος όρος για την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας».

ΑΝΤ. ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ Αξιολόγηση εξπρές για 50.000 δημοσίους υπαλλήλους



Αξιολόγηση εξπρές για 50.000 δημοσίους υπαλλήλους
Με διαδικασίες-εξπρές θα αξιολογηθούν οι 50.000 υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, αφού, όπως ανακοίνωσε χθες ο Α. Μανιτάκης στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ με τους οποίους συναντήθηκε, οι οργανισμοί του Δημοσίου θα αποτελέσουν τη βασική δεξαμενή για τις 15.000 απολύσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2014.

ΤΟΥΡΚΙΑ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Να μην μας κάνουν εχθρούς τα λάθη του παρελθόντος»



Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Να μην μας κάνουν εχθρούς τα λάθη του παρελθόντος»
«H Ελλάδα και η Τουρκία μπορεί να αποτελέσουν το παράδειγμα εταίρων στην ΕΕ του 21ου αιώνα, όμοιο με εκείνο της Γερμανίας και της Γαλλίας», δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος

28 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Μακελειό στη Μανωλάδα: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 200 μετανάστες στα φραουλοχώραφα



Μακελειό στη Μανωλάδα: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 200 μετανάστες στα φραουλοχώραφα
Τους 28 φθάνουν οι τραυματίες αλλοδαποί εργάτες από το Μπαγκλαντές, που τραυματίστηκαν το απόγευμα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εννέα από τους αλλοδαπούς διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και άλλοι 19 στο νοσοκομείο του Πύργου.

NEW YORK TIMES Ολο και περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα πεινάνε



Ολο και περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα πεινάνε
Με το φαινόμενο της πείνας, που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στην ελληνική κοινωνία και καθίσταται, μέρα με τη μέρα, όλο και πιο εμφανές στο χώρο του σχολείου, καταπιάνεται η εφημερίδα New York Times, αφιερώνοντας ένα εκτενές ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο θέμα.

Με αφίσες καλούν σε μποϋκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας - ΦΩΤΟ


"Πριν ξαναγοράσετε φράουλες από τη Μανωλάδα Ηλείας να σκεφτείτε ότι είναι γεμάτες με αίμα μεταναστών. Στις 17 Απριλίου πάνω 20 μετανάστες που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους πυροβολήθηκαν από τους εργοδότες τους. Η ελληνική κυβέρνηση προστατεύει τους δολοφόνους, οι οποίοι δρουν με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής."

"Έμοιαζε με πυρηνική έκρηξη!" - Εικόνες καταστροφής στο εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας – Video σοκ από τη στιγμή της έκρηξης


 Κίνδυνος να εκραγεί μια δεξαμενή λιπασμάτων
- Άγνωστος ακόμα ο ακριβής αριθμός των νεκρών στο Τέξας 
- Δυο οι επιβεβαιωμένοι νεκροί σύμφωνα με το CNN, φόβοι πως θα φτάσουν τους 70!
- Πάνω από 200 οι τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά - 40 άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Διασυρμός της Ηλείας στα διεθνή ΜΜΕ

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της Ηλείας μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό των 28 αλλοδαπών εργατών στην Βουπρασία, από επιστάτες καλλιεργειών φράουλας.

17/4/13

Εντόπισαν τον δολοφόνο του Οζάλ


Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση θανάτου του τέως Τούρκου πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ, με το δικαστήριο της Άγκυρας να αποδέχεται το κατηγορητήριο της εισαγγελίας.

Το δίκτυο FOX απέσυρε το Comic

Το τηλεοπτικό δίκτυο FOX απέσυρε από το Διαδίκτυο το αμφιλεγόμενο επεισόδιο κινουμένων σχεδίων «Family Guy» που είχε έμμεσες πλην σαφείς αναφορές στην τραγωδία της Βοστώνης.

H εκπομπή του Ελληνικού Καναλιού - GR «Τα Κουνάβια» μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης αποσπάσματα

Στιγμές με τον Κώστα Μπαλαχούτη. -22:00 – 00:00 sfianakiaFm (το ραδιοφωνο της ομογενειας)




Το Πρόγραμμα μας Τετάρτη στο sfinakiafm (το ραδιοφωνο της ομογενειας)



Τετάρτη



20:00 - 20:30  "Βραδινό Μαγκαζίνο"  LIVE

20:30 - 22:00 "Μουσικά Σφηνάκια"

22:00 – 00:00 “Στιγμές” E

00:00 - 07:00 "Νυχτερινές Διαδρομές"

07:00 - 20:00 "Μουσικά Σφηνάκια"

http://popigreek.blogspot.gr/

FBI Σε χύτρες ταχύτητας οι εκρηκτικοί μηχανισμοί στη Βοστόνη



Σε χύτρες ταχύτητας οι εκρηκτικοί μηχανισμοί στη Βοστόνη
Οι μηχανισμοί που εξερράγησαν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης, ήταν τοποθετημένοι μέσα σε χύτρες ταχύτητας, γεμάτες με σφαιρίδια χάλυβα -πιθανότατα ρουλεμάν- ή καρφιά, έτσι ώστε να αυξηθεί το εύρος της ζημιάς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν με την ενεργοποίηση τους, σύμφωνα με το FBI.

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί


Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ σε εξάωρη στάση εργασίας (9.00 - 15.00) προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία...
θα λειτουργήσουν σήμερα με προσωπικό ασφαλείας.

B. Καπερνάρος: "Ο κ. Δένδιας διαρρέει προανακριτικό υλικό"


από το Γραφείο Τύπου
«Συνεχίζοντας την κυβερνητική τακτική χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ο κ. Δένδιας, για ακόμη μία φορά, δεν δίστασε να...παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης.

"Έρανος" κατοίκων της Φαρκαδόνας Τρικάλων για τα... σκουπίδια!--http://www.inews.gr/61/d-farkadonas-Golden-merokamato-140-evro-gia-ton-katharismo-tou-dimou.htm


Είδαν κι απόειδαν οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων και

«Όχι σε νέα μέτρα, αν κάνουμε ότι πρέπει»

Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκραταίας Κάρολο Παπούλια την Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με τη χρηματοδότηση της χώρας και την καταβολή των δόσεων.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Κέρκυρας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα τεράστια προβλήματα στον τομέα της Υγείας διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 08.30, το ΠΑΜΕ, έξω από το Νοσοκομείο Κέρκυρας. 

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της

Να δώσει τέλος στη ζωή της προσπάθησε μια νεαρή γυναίκα στην Πάτρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου. 

Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς η κοπέλα μεταπείστηκε. 

Οι απόπειρες αυτοκτονίας καθώς και οι αυτοκτονίες εξελίσσονται σε μάστιγα σε ολόκληρη την Ελλάδα ιδιαιτέρως από το 2009 και μετά που εξαπλώθηκαν ακόμη περισσότερο, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: thebest.gr

http://mousikokleidi.blogspot.gr/

Βοστώνη: Πιθανός ύποπτος για τις επιθέσεις;

Συνεχείς είναι οι αναλύσεις στο οπτικοακουστικό υλικό του Μαραθωνίου στη Βοστώνη από στελέχη του FBI, προκειμένου να εντοπιστούν ύποπτοι για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις, που στοίχησαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και ενός 8χρονου αγοριού.

Το χτύπημα της Βοστώνης σε Comic

Την ώρα που το FBI και οι άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των Hνωμένων Πολιτειών ερευνούν για να ανακαλύψουν τόσο τους υπεύθυνους για την τραγωδία της Βοστώνης, όσο και να εντοπίσουν το κίνητρο που οδήγησε τους δράστες ή τον δράστη σε αυτή την ενέργεια η εκπομπή του Ελληνικού Καναλιού - GR «Τα Κουνάβια» προέβαλαν στην εκπομπή της Τρίτης αποσπάσματα ενός κινουμένου σχεδίου το οποίο

Νέες καταγγελίες για τα φρούτα στα σχολεία


Για «ευρωπαϊκό σχέδιο εξόντωσης» κάνει λόγο ένας πολίτης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα για τη δωρεάν διανομή φρούτων στα σχολεία.

16/4/13

Άννα Μπουσδούκου "Βραδινό Μαγκαζίνο" στα sfinakiafm ...το ραδιοφωνο της ομογενειας..


.

20:00 - 20:30  "Βραδινό Μαγκαζίνο"  LIVE

Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Φουρνελης κάθε Τρίτη στις 22:00 ωρα Ελλαδας τα "Σφινακομπερδεματα" στο sfinakiaFM (το ραδιοδωνο της ομογενειας)


Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Φουρνελης παρουσιάζει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή "Σκόρπια Ζαρια" ζωντανά κάθε Κυριακή στις 22:00 ωρα Ελλαδας.  Μια εκπομπή που σας φέρνει κοντά 

Αυτοκτόνησε επτά μηνών έγκυος - Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι το τι βρήκε η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι της! [photos]


Από την ταράτσα parking ύψους 12 μέτρων πήδηξε η 23χρονη Φιόνα Άντερσον που δεν άντεξε το γεγονός ότι ο σύζυγός της...σκόπευε να την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα. Αν και τα πραγματικά θύματα είναι τα τρία παιδιά της, που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι της.