27/7/13

Νέα Ζηλανδία: Ένας παχύσαρκος Νοτιοαφρικανός κινδυνεύει με απέλαση λόγω της παχυσαρκίας του που θα 'βαρύνει' τις υπηρεσίες υγείας


Ένας παχύσαρκος Νοτιοαφρικανός είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη Νέα Ζηλανδία διότι οι υπηρεσίες της χώρας αυτής αρνούνται να καλύψουν το κόστος των νοσηλείων από...
ασθένειες που ενδέχεται να προκληθούν από το υπερβάλλον βάρος του, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Δι Πρες.

Κρήτη: Τραγωδία με ένα νεκρό οδηγό - Το αυτοκίνητό του έπεσε σε κανάλι όμβριων υδάτων


Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί σε βοηθητική οδό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Πιο

26/7/13

Γιάννενα: Ξύλο πετροπόλεμος και δακρυγόνα στη Δωδώνη - Εισβολή απλήρωτων κτηνοτρόφων - Η απάντηση της εταιρείας











Ένταση, πετροπόλεμος και δακρυγόνα στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στα Ιωάννινα. Εκατοντάδες κτηνοτρόφοι από την Ήπειρο, που συγκεντρώθηκαν στις 11.00 το πρωί έξω από το

Εικόνες χάους στην Αθήνα από το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα


Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα, μεταξύ άλλων και οι 1.030 δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Αθηναίων.
Με ένα απλό πέρασμα από το κέντρο της πόλης μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει το χάος και την έλλειψη ελέγχου, κυρίως όσον αφορά την παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικές οδούς που εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις την εμπορική δραστηριότητα.

“Καμπανάκι” διαγραφής από Σαμαρά σε Νικήτα!


Τη γραμμή… χωρίς επιστροφή έδειξε δι’ αντιπροσώπου χθες ο Αντώνης Σαμαράς στον Νικήτα Κακλαμάνη (και τον Δημήτρη Κυριαζίδη), αναφορικά με την...πρόθεση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει μελλοντικά στη διαγραφή όποιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας διαφοροποιηθεί κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Βουλή για άρθρο νομοσχεδίου που να συνιστά προαπαιτούμενο για την εκταμίευση δόσης, στο πλαίσιο του προγράμματος του Μνημονίου.

Λαμία: Από τη μια φωτιά στην άλλη τρέχουν οι πυροσβέστες


Συναγερμός λίγο μετά τις 11:00΄ το πρωί στην Π.Υ. Λαμίας. Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε σπίτι, που βρίσκεται σε στενάκι της οδού Εκκλησιών στη Λαμία, κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Η πυρκαγιά...

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη μουσουλμάνα-εκτελεστής της Συρίας!


Η αντάρτισσα με το παρατσούκλι «Γκεβάρα» είναι από τους φονικότερους αντικαθεστωτικούς! Η πρώην δασκάλα μετατράπηκε σε ελεύθερο σκοπευτή παίρνοντας εκδίκηση από τις ...
δυνάμεις του Άσαντ για τη δολοφονία των παιδιών της.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ, ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ;



Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ Ή Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…
Ίσως το πιο οριακό σημείο της αρχής του εκπολιτισμού των ανθρώπων ήταν η εποχή του Τριπτόλεμου και του δώρου που πήρε από την θεά Δήμητρα, την γνώση της σποράς.
Η θεά όταν στην αναζήτησή της για την κόρη της Περσεφόνη φτάνει στην Ελευσίνα, εκεί την συναντά ο βασιλιάς της πόλης Κελεός. Όταν βλέποντάς την καταταλαιπωρημένη την ρωτά και μαθαίνει για την κόρη της την χαμένη την λυπάται και της προσφέρει το παλάτι να την φιλοξενήσει. Η Δήμητρα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που ένας βασιλιάς ενδιαφέρθηκε για μία άγνωστη και μάλιστα την φιλοξένησε στο παλάτι του προτείνει να διδάξει τον μικρό του γιο, κάτι που ευχαρίστως αποδέχεται ο ελευσίνιος βασιλιάς.
Η Δήμητρα μέσα σ’ αυτά που μάθαινε τον μικρό βασιλόπαιδα του δίδασκε την ακαϊα με πρακτικό τρόπο για να τον κάνει αθάνατο. Δηλαδή τον κρατούσε πάνω από μία εστία αναμμένη και μουρμούριζε τους ακατάληπτους λόγους, έτσι όπως μας πληροφορεί και ο Απολλόδωρος, έφευγαν οι θνητές σάρκες που καίγονταν. Όταν μία νύχτα η βασίλισσα Μετάνειρα, που έβλεπε τον γιο της Δημοφώντα, να μεγαλώνει «παράξενα» κρυφοκοίταξε να δει τι ακριβώς έκανε η φιλοξενούμενη τους, βλέποντας αυτό το θέαμα κατατρόμαξε έβαλε τις φωνές και τότε πέφτει το παιδί από τα χέρια της Θεάς και καίγεται.
Η Δήμητρα αναγκάζεται να παρουσιαστεί με την κανονική θεϊκή της μορφή και η βασίλισσα κατανοώντας το λάθος της πέφτει στα πόδια της και της ζητά συγνώμη. Όμως η Θεά Δήμητρα μη μπορώντας να δεχθεί τον χαμό του παιδιού αποφασίζει να διδάξει στο μεγαλύτερο γιο τον Τριπτόλεμο την γνώση της σποράς.
Έτσι τον καθιστά απόστολο της γνώσης της σποράς και τον στέλνει σ΄ ολόκληρο τον κόσμο να την μεταφέρει. Του παρέχει και μεταφορικό μέσο το οποίο κατασκεύασε η ίδια και ήταν ένα άρμα με φτερωτούς δράκους και διέσχιζε με αυτό τους ουρανούς μεταφέροντας την γνώση της σποράς.Γίνεται λοιπόν ο Τριπτόλεμος ο πρώτος εκπολιτιστής αφού η γνώση της σποράς όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί αποτελεί το πρώτο στάδιο του πολιτισμού, κατά κάποιο αποσυμβολισμό. Οι πρώτοι που δέχθηκαν αυτή την γνώση ήταν οι Αρκάδες, πανάρχαιοι Πελασγοί- Έλληνες, οι οποίοι φαίνεται να εξαπλώνονται σε διάφορα σημεία της γης και να μεταφέρουν έτσι τον πολιτισμό σε μία εποχή όπου όπως υποστηρίζεται ήταν μετά την καταβύθιση της Αιγηίδος και οι άνθρωποι βρίσκονταν σε πρωτόγονη κατάσταση( 10.000 – 7.000 π.Χ.).
Οι πληθυσμοί που δέχθηκαν την γνώση και τον πολιτισμό ( Ίαντες, Άονες, Εκτήναι, Τελχίνες, Λέλεγες, Πελασγοί, Κάτονες, Μόσχοι, Παφλαγόνες, Χάλυβες, Ίβηρες, Ιλλυριοί, Δρύοπες, Φρύγες, Λύκιοι, Μήονες, Μακεδόνες, Θράκες, Αιτωλοί, Μυσοί, Κίλικες, Λούβιοι, Κάρες κ. ά. ), δεν ήσαν παρά απόγονοι των ίδιων πρωτόγονων ανθρώπων οι οποίοι ανέκαθεν ζούσαν και αναπτύσσονταν στον χώρο της Αιγηίδος προ και μετά την καταβύθισή της…
lithos fotos

Τρέμουν τη στιγμή που θα ξανάβρεις την περήφανη περπατησιά σου



Πόσο αξίζει για σένα η τιμή σου; Αυτή σου παίρνουν σήμερα κι εσύ σιωπάς...

Σαρκοφάγο φυτό τρώει… πρόβατα



Ένα εξωτικό φυτό που τρέφεται με πρόβατα, άνθισε για πρώτη φορά σε θερμοκήπιο στο Ηνωμένο

τα πιπεράτα tv νέα της εβδομάδας!



Τι να σου κάνει και η tv με τόσες ανακατατάξεις.. Τα μπούτια τους έχουν μπερδέψει όλοι και δεν ξέρουν σε ποιο κανάλι να πάνε… Ακόμα και δυνατά χαρτιά βρίσκονται σε περίοδο μετακόμισης, μιας

Ελληνισμός και παιδεία



Εύξενος Ευάγγελος

[Ελληνισμός είναι παιδεία, τρόπος ζωής, φιλο-σοφία αλλά πάνω από όλα, ελευθερία, σκέψης

Για την ποίηση και τους ποιητές !!!!!!!!



«Αν ένα πουλί μπορούσε να πει με ακρίβεια τι τραγουδάει,

25/7/13

ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ Τουρκία: Πέθανε 16χρονος που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα από τη Συρία


Τουρκία: Πέθανε 16χρονος που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα από τη Συρία
'Ενας 16χρονος Τούρκος, ο οποίος είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα από τη Συρία στα σύνορα των δυο χωρών, υπέκυψε σήμερα, έγινε γνωστό από νοσοκομειακή πηγή.

ΕΝΤΑΣΗ Τρεις Χρυσαυγίτες τραυματίες μετά από συμπλοκή στην Πάτρα


Τρεις Χρυσαυγίτες τραυματίες μετά από συμπλοκή στην Πάτρα
Ανησυχία στις αρχές παίρνουν οι συνεχείς συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες. Χθες, στην Πάτρα, τρεις τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές είναι ο απολογισμός της έντασης.Αγνωστα άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν σε επιβάτες αυτοκινήτου, κατά πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που αυτό κινείτο στην οδό Αράτου, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ "Ψαλίδι¨ σε επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ


Χθες ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι χρειάζεται «αλλαγή εκ βάθρων»
Χθες ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι χρειάζεται «αλλαγή εκ βάθρων»

Ελληνικό - Σύνταγμα σε 14 λεπτά!



Από αύριο στις 12 το μεσημέρι παραδίδεται στην κυκλοφορία, η επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό, μέχρι το Ελληνικό. Η επέκταση περιλαμβάνει, συνολικά, τέσσερις νέους σταθμούς (Ηλιούπολη, Αλίμος Αργυρούπολη, Ελληνικό).

Ρόδος: Θρίλερ με μωρό που κατάπιε ηλιόσπορους - Οι γονείς το έβλεπαν να πνίγεται!

Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στο κέντρο της Ρόδου. Οι γονείς είχαν αφήσει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού ηλιόσπορους και το μόλις 15 μηνών βρέφος τους, ξέφυγε από την προσοχή τους και μπήκε μόνο στο δωμάτιο. Λίγα λεπτά αργότερα η μητέρα έβλεπε το μωρό της, να μην μπορεί να ανασάνει και έβαλε τις φωνές.

Έκλεψαν χρήματα και τάματα από εκκλησία


Ιερέας κατήγγειλε ότι από 22 έως 23 Ιουλίου άγνωστοι εισήλθαν σε Ιερό Ναό στη Μαγνησία και αφαίρεσαν το... χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, καθώς και διάφορα τάματα πιστών.

Τον προσέλαβαν να φυλάξει ουίσκι αξίας 100.000 δολαρίων και αυτός το ήπιε!


Έβαλαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα! Ένας επιστάτης που προσελήφθη για τη φύλαξη πολύτιμου ουίσκι 100 ετών αξίας 100.000 δολαρίων έχει προβλήματα με το νόμο, καθώς...
αντί να το φυλάξει το ήπιες μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεάπολης στο Βόλο


Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών, αναζητείται μοτοσικλέτα χρώματος... μαύρου, μπλόκα ακόμα και στους όμορους Νομούς.

e-vo

24/7/13


Από την Τέμενη στην Ακράτα μετακινήθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη ο Εγκέλαδος, που δεν λέει ν' αφήσει την Αιγιάλεια σε... χλωρό κλαρί.

Πέθανε ο Νίκος Μαμαγκάκης



Ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της νεοελληνικής μουσικής.

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ταφικό μνημείο στην Ελλάδα αποκαλύπτεται βήμα βήμα στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης


Η σκαπάνη της αρχαιολόγου Αικατερίνης Περιστέρη έφερε στο φως τα τρία τέταρτα του μεγαλοπρεπούς μνημείου, το οποίο έχει περιστύλιο μήκους περίπου 500 μέτρων και ύψους τριών.

Γράφει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Ονδούρα: Σπέρνει τον θάνατο ο δάγγειος πυρετός


Η επιδημία δάγγειου πυρετού έχει προκαλέσει, από τον περασμένο Ιανουάριο, το θάνατο 15 ανθρώπων στην Ονδούρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Σαλβαδόρ Πινέτα.

«Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί 11.000 κρούσματα του κλασικού δάγγειου πυρετού και έχουν αναφερθεί 15 πιστοποιημένοι θάνατοι από την επιδημία », δήλωσε ο υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σε περιοχή 400 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας, Τεγκουσιγκάλπα.

Αλλάζει χαρακτήρα το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ»


Την πρόθεσή του να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος από το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» εξέφρασε ο...υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του νοσοκομείου.

Ατάκες που όλοι έχουμε ακούσει από τη μητέρα μας



Βρήκαμε και σας δημοσιεύουμε 13 ατάκες που αγαπάμε να ακούμε κατά βάθος όμως , πολύ βάθος όμως ,απύθμενο από την μαμά μας ! Την αγαπημένη Ελληνίδα Μάνα Μαμά Μανούλα!

Εξωγήινοι στην Αρχαία Αίγυπτο


Ο αρχαίος κόσμος, αλλά και οι αρχαίοι πολιτισμοί, είναι γεμάτοι με αινίγματα. Ανάμεσα σε όλα τα μυστήρια που περιτριγυρίζουν τον αρχαίο κόσμο, υπάρχει και αυτό της εμφάνισης εξωγήινων στην Αρχαία Αίγυπτο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα μυστήρια της Αρχαίας Αιγύπτου γίνονται ακόμα μεγαλύτερα μετά από αυτές τις νέες ανακαλύψεις. Η πιο κάτω εικόνα, τραβήχτηκε στο «Νέο Βασιλικό Ναό» στην περιοχή «Αβυδος», που μετράει πάνω από 3000 χρόνια ζωής, και ο οποίος βρίσκεται νότια του Κάιρο και της Σφίγγας.
Όλος περιέργως, αυτός ο ναός ήταν αφιερωμένος στον αρχαίο Αιγυπτιακό θεό Όσιρις.
Φαίνεται καθαρά ένα ελικόπτερο και ένα είδος εξελιγμένου αεροπλάνου. Υπάρχουν επίσης και άλλες εικόνες που φαίνεται να είναι είδος αεροπλάνου και γιατί όχι ένα υποβρύχιο.

Τοιχογραφία που βρέθηκε στο «Νέο Βασιλικό Ναό» στην περιοχή «Αβυδος». Φαίνεται καθαρά ένα ελικόπτερο, ένα είδος εξελιγμένου αεροπλάνου, και άλλες περίεργες μηχανές.

Λεπτομέρεια της παραπάνω τοιχογραφίας, στην οποία φαίνεται κάτι που μοιάζει καταπληκτικά με ένα σύγχρονο ελικόπτερο τύπου Aircrane. Το τμήμα της ατράκτου στο κάτω μέρος, απουσιάζει, δίνοντας έτσι την δυνατότητα πρόσδεσης μεγάλων σε όγκο και βάρος φορτίων για μεταφορά. Μήπως έτσι λύνεται το μυστήριο της μεταφοράς των ογκολίθων για τις πυραμίδες;




Σύγχρονο ελικόπτερο τύπου Air-Crane, το οποίο μεταφέρει έναcontainer. Η ομοιότητά του με το ελικόπτερο της τοιχογραφίας στον ναό στην Αρχαία Αίγυπτο είναι εκπληκτική.


Ο ίδιος τύπος ελικοπτέρου, από άλλη οπτική γωνία. Αυτή τη φορά μεταφέρει ένα container της NASA. Μήπως τελικά έτσι μεταφέρανε και τους τεράστιους ογκόλιθους για το χτίσιμο των πυραμίδων στην Αρχαία Αίγυπτο;

Άξιο λόγου, είναι το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα σχέδια, εμφανίζονται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, και πουθενά αλλού σε όλες τις πυραμίδες.
Μήπως οι άνθρωποι της εποχής εκείνης είχαν σχετική απαγόρευση, έτσι ώστε να μην αποτυπώσουν πουθενά αυτά τα μηχανήματα; Φοβόντουσαν κάτι; Τι συνέβη την εποχή εκείνη; Μήπως οι κατασκευές της Αιγύπτου είχαν γίνει από κάποια ανώτερη φυλή με την χρήση των συσκευών αυτών; Μήπως ο ανώτερος αυτός πολιτισμός, ήταν κάποιος γήινος πολιτισμός ο οποίος αργότερα εξαφανίστηκε (βλέπε Ατλαντίδα); Μήπως ο ανώτερος αυτός πολιτισμός, ήταν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός;

Λεπτομέρεια της παραπάνω τοιχογραφίας, στην οποία φαίνεται κάτι που μοιάζει με ραντάρ.
Μία άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην πυραμίδα του Ptah-Hotep στην Σαχάρα, απεικονίζει κάτι πιο αποκαλυπτικό. Το βέλος δείχνει σε μία φιγούρα που μοιάζει με τους γνωστούς γκρίζους εξωγήινους!!!
Μήπως είναι οι γνωστοί σε όλους μας γκρίζοι εξωγήινοι;
anekshghta.gr

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ



Είναι η πρώτη μου σκηνοθετική δημιουργία..

Ένα γιγάντιο τυρί… ανθρωπιάς


Την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους επιδεικνύουν για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι που διαθέτουν το γιγαντιαίο κεφαλοτύρι βάρους ενός τόνου που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στο

23/7/13

Πάτρα: Ζει τα παιδιά της με σκουπίδια και ληγμένα τρόφιμα - «Μετανιώνω που δεν αυτοπυρπολήθηκα»


«Μετανιώνω που δεν αυτοπυρπολήθηκα». Αυτή ήταν η πρώτη φράση όταν βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο η 53χρονη γυναίκα, η οποία προχθές το βράδυ στην καντίνα που διαθέτει κοντά στα...
διόδια του Ρίου Πατρών,

Ηλεία: Κατέβασε… τα παντελόνια στη γειτόνισσά του!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ανδραβίδας όταν ένας 41χρονος, κατά τη διάρκεια καυγά με τη...
57χρονη γειτόνισσά του,

ΠΕΑΛΣ: Τρίμηνη άδεια ανατροφής τέκνου για τριτέκνους και πολυτέκνους


Προς: κ. Μιλτιάδη ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
Κύριε Υπουργέ
Στο πρόσφατο παρελθόν, με παρέμβασή μας, θίξαμε το εν θέματι ζήτημα που για μεγάλο διάστημα υφίσταται και βαρύνει τους ...

Τεράστιο το οικονομικό κόστος για την καταδίωξη των Αλβανών δραπετών!


Αυτούς τους τέσσερις μήνες όπου πραγματοποιείται η έρευνα για τον εντοπισμό τον δραστών, απασχολούνται περίπου 580 έως 750 άτομα, τα οποία έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και συμμετέχουν τις έρευνες, καθώς και...

Οι πρώτες δηλώσεις για τον μικρό πρίγκιπα από τον William και το ζεύγος Ομπάμα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Ιουλίου, η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William, που υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το πρώτο τους παιδί όπως έγραψε το govastileto.gr είναι αγόρι και είναι ο τρίτος στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Το μυστικό της αποτοξίνωσης. Φτιάξε μόνη σου τον αποτελεσματικό χυμό με βάση το πράσινο μήλο.



Αναρωτιέσαι πώς να διώξεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου; Δοκίμασε να πιεις πράσινο χυμό! Είναι αποτελεσματικό. Αγόρασε από τον μανάβη ή το σούπερ μάρκετ τα απαραίτητα υλικά -που κοστίζουν ελάχιστα- και μπες στην κουζίνα γρήγορα…

Μακελειό στο ανατολικό Αφγανιστάν

Τρεις στρατιώτες του ΝΑΤΟ και ένας Αφγανός διερμηνέας σκοτώθηκαν σήμερα, όταν ένας βομβιστής-καμικάζι, που ήταν πάνω σε γαϊδούρι, ανατινάχθηκε κατά τη διέλευση στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής στην επαρχία Ουαρντάκ του ανατολικού Αφγανιστάν, όπως δήλωσαν συγκλίνουσες πηγές. 

Στα ίχνη αρχαιολογικού «θησαυρού»

Σειρές από γυψοκονιάματα έφεραν - μεταξύ άλλων - στο φως οι φετινές ανασκαφές στη Γερόνησο ( απέναντι από τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας στην Πάφο), στοιχείο που, σύμφωνα με το Τμήμα Αρχαιοτήτων Κύπρου, αποτελεί ένδειξη ότι στον χώρο κάποτε έστεκαν μνημειακοί τοίχοι κατασκευασμένοι από λαξευτούς λίθους. 

Κρήτη: Χτύπησε τον βιαστή της και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο από το ...παρ' ολίγον θύμα του!

Σφίγγει τώρα ο κλοιός για τον Κούπα

Τουλάχιστον 23 φορές πυροβόλησε με το καλάσνικοφ ο Κόλα πριν πέσει νεκρός - Η βαλλιστική έδειξε ότι δεν σκότωσε με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο - «Απαντήσεις» από την έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη ο δράστης του φονικού στα Μάλια

Λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι συνελήφθη ο δράστης του φονικού με θύμα έναν 20χρονο που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Μάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι 19 ετών.

Το ιταλικό Δημόσιο εξοφλεί τους ιδιώτες

Συνολικά 15,7 δισ. ευρώ αποδεσμεύτηκαν σήμερα από τα κρατικά ταμεία στην Ιταλία για την πληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σφίγγει ο κλοιός για τον Κούπα

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες το πρωί οι έρευνες σε όλη την Ήπειρο για τον εντοπισμό του δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, όταν αστυνομικοί εξουδετέρωσαν τον αρχηγό της συμμορίας, Μαριάν Κόλα.

Ο Κούπα, πρωτοπαλίκαρο του Κόλα, πιθανότατα έχει τραυματιστεί μετά την ένοπλη συμπλοκή με τους αστυνομικούς και έχει βρει προσωρινά καταφύγιο σε δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι οπλισμένος.

Φρενίτιδα στη Βρετανία! H Κέιτ Μίντλετον γέννησε επιτέλους ένα υγιέστατο αγόρι

 Η Κέιτ Μίντλετον γέννησε στις 18:24 ώρα Ελλάδος ένα μωρό που ζυγίζει 3,6 κιλά
- Γεννήθηκε στην ίδια πτέρυγα όπου είχε γεννηθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του Χάρι
- Το όνομα του μωρού πιθανότατα θα ανακοινωθεί με την έξοδο του πριγκιπικού ζευγαριού από το μαιευτήριο
- Το μωρό βρίσκεται τρίτο στη διαδοχή για το θρόνο στη Βρετανία
-
 ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ