27/6/13

Αναμένονται πολύ μεγάλες αποκαλύψεις: Τα απόρρητα έγγραφα της ΝSA αρχίζουν να μοιράζονται σε όλη την υφήλιο


Μεγάλος όγκος απόρρητων εγγράφων τα οποία παραδόθηκαν στην εφημερίδα Guardian από τον πληροφοριοδότη της NSA Edward Snowden έχουν αντιγραφεί και διαμοιραστεί ήδη σε...
αρκετούς ανθρώπους ανά την υφήλιο, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπόρτερ της guardian Glenn Greenwald.

Σκότωσε τη γυναίκα του απενεργοποιώντας τον αερόσακο


Ο Βρετανός Ίαν Λόρενς είχε απενεργοποιήσει τον αερόσακο στο κάθισμα της συζύγου του και αφού έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας της... έριξε ηθελημένα πάνω σε δέντρο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν οι δυο τους.

Μαθητές καθάρισαν ποτάμι και δρόμους στα Τρίκαλα


Με τη λήξη της χρονιάς, μαθητές καθάρισαν, σε μια συμβολική ενέργεια τις όχθες του Ληθαίου και κεντρικούς δρόμους της πόλης.

''Οι μισοί Ηρακλειώτες δεν πληρώνουν το νερό!''


Την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά της ΔΕΥΑΗ περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα ο πρόεδρος της επιχείρησης Γιώργος Στειακάκης. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, στη σκιά της ανακοίνωσης για...την άμεση τακτοποίηση οφειλών από τους δημότες, οι μισοί Ηρακλειώτες έχουν οφειλές προς την ΔΕΥΑΗ. 

26/6/13

Συνάντηση εκπροσώπων Vodafone και Wind με Σαμαρά-θα κάνουν επένδυση 200 εκ. ευρώ στην Ελλάδα


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind, προκειμένου να τον...
ενημερώσουν για τη συνεργασία τους, κάτι που σημαίνει μία μεγάλη επένδυση για την Ελλάδα, καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες κυρίως σχετικά με το ίντερνετ και το λεγόμενο 4G.

Κλειστές οι εφορίες Πέμπτη και Παρασκευή


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν την Πέμπτη και την Παρασκευή -27 και 28 Ιουνίου- οι εργαζόμενοι στις εφορίες και στο υπουργείο...Οικονομικών έπειτα από απόφαση της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και έβαλε φωτιά σε 32χρονο στο κέντρο της πλατείας


Περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και έβαλε φωτιά σε 32χρονο στο κέντρο της πλατείας
Άγνωστος περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό έναν 32χρονο στην πλατεία Ναυαρίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από λογομαχία και του έβαλε φωτιά.

Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών η 26η Ιουνίου



Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» στις 7 Δεκεμβρίου 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους, αλλά και για να τιμήσει τον κινέζο μανδαρίνο Λιν Τσε Χσου (1785-1850), που απαγόρευσε το εμπόριο οπίου στην Καντώνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο Πρώτος Πόλεμος του Οπίου το 1839
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τους τελευταίους 12 μήνες 210 εκατομμύρια άνθρωποι, ηλικίας 15 - 64 ετών ή το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών, τουλάχιστον μία φορά. Οι θάνατοι από τα ναρκωτικά ξεπέρασαν τις 200.000. Το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών στο ίδιο διάστημα ξεπέρασε τα 320 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στην Ελλάδα, από το 1995 έως το πρώτο τρίμηνο του 2011 έχασαν τη ζωή τους από ναρκωτικά 6.467 άνθρωποι. Χειρότερη χρονιά όλων ήταν το 2003, όταν 991 άνθρωποι προστέθηκαν στον μαυροπίνακα του λευκού θανάτου.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΕKΤΕΠΝ, περίπου 13.000 άτομα κατηγορήθηκαν το 2010 για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών». Ο αριθμός αυτός υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία 15 χρόνια, με διάφορες αυξομειώσεις ενδιάμεσα. Από το σύνολο αυτό, ποσοστό περίπου 11% καταδικάζεται, και από αυτούς το 64% για χρήση, κατοχή και καλλιέργεια μικροποσότητας προς ιδίαν χρήση. Αυτοί που καταλήγουν στη φυλακή αποτελούσαν το 2010 το 36% του συνόλου των φυλακισμένων, ποσοστό που εμφανίζει μείωση για δύο συνεχείς χρονιές.
Το προφίλ του χρήστη δεν είχε σημαντική διαφορά το 2011, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η πλειονότητα των χρηστών που προσέγγισαν, πέρυσι, τα Συμβουλευτικά Κέντρα του ΚΕΘΕΑ είναι άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, με μέση ηλικία τα 29,5 χρόνια. Το μεγαλύτερο ποσοστό προσήλθε στις μονάδες με δική του πρωτοβουλία. Περισσότεροι από έξι στους δέκα είναι άνεργοι. Οι μισοί είναι απόφοιτοι λυκείου, ενώ ένας στους πέντε δεν είχε ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση.
Κύρια ουσία κατάχρησης παραμένει η ηρωίνη και τα οπιοειδή, παρατηρείται ωστόσο σταδιακή μείωση της χρήσης τους τα τελευταία χρόνια. Η ηπατίτιδα C αποτελεί την επικρατέστερη μολυσματική ασθένεια, με έναν στους τέσσερις χρήστες να γνωρίζει ότι πάσχει, ενώ ένα περίπου αντίστοιχο ποσοστό δεν έχει εξεταστεί ποτέ για τις ηπατίτιδες (B και C) ή τον HIV.
Χαρακτηριστική είναι η αύξηση του ποσοστού των μαθητών που έχει κάνει χρήση κάποιας εξαρτησιογόνας ουσίας, κυρίως κάνναβης, σε 15,2% από 12% που ήταν το προηγούμενο έτος, με παράλληλη μείωση της ηλικίας έναρξης της χρήσης. Το ποσοστό αυτό έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 20 χρόνια στη χώρα μας και η αύξηση αυτή συμβαδίζει με το αυξητικό ποσοστό των νέων που θεωρούν ακίνδυνη τη χρήση της κάνναβης.


.sansimera.gr

ΜΑΤΙΑ ΜΠΛΕ!!


Γιατί οι άνθρωποι έχουν μπλε μάτια και τι σημαίνει;

Χαρακτηριστικά των ανθρώπων με μπλε μάτια
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και δεν είναι απλά ένα κλισέ, αλλά μια απόλυτη πραγματικότητα.... Τα κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα μπορούν να «διαβαστούν» στα μάτια των ανθρώπων, εφ 'όσον ξέρουμε το πώς.
Ο καθένας είναι διαφορετικός στον χαρακτήρα, στην εμφάνιση, στην κατανόηση αλλά το χρώμα των ματιών σε κάποιο βαθμό ενώνει τους ανθρώπους και τους δίνει μερικά κοινά χαρακτηριστικά.
Πριν μπούμε όμως στις λεπτομέρειες για τους ανθρώπους με μπλε μάτια που θα εξετάσουμε σήμερα, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία από μια ομάδα ερευνητών από την Κοπεγχάγη, για την μετάλλαξη που προκαλεί το μυστηριώδες φαινόμενο των μπλε ματιών: Ότι όλοι οι άνθρωποι με μπλε μάτια, γενετικά σχετίζονται με ένα πρόσωπο που έζησε στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας κάπου μεταξύ 6 - 10.000 χρόνια πριν.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Ζουν σε ένα συνεχές όνειρο της αληθινής αγάπης και συχνά σε ένα φανταστικό κόσμο. Οι γυναίκες, δε, θέλουν πάντα να φλερτάρουν και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.
Επίσης, είναι ευάλωτοι και ευαίσθητοι, προσβάλλονται εύκολα και παίρνουν τα πάντα, πάρα πολύ σοβαρά, ενώ είναι σύνηθες φαινόμενο, εύκολα να πέφτουν σε κατάθλιψη.
Ακόμη έχουν την τάση να αλλάζουν συνεχώς διαθέσεις και να έχουν ιδιοτροπίες. Παρ' όλο τον συναισθηματισμό τους, δείχνουν βαθιά αισθήματα.
Λέγεται επίσης ότι, όσο πιο ψυχρή είναι η απόχρωση των μπλε ματιών που έχει ένας άνθρωπος, τόσο λιγότερη θερμότητα υπάρχει στην ψυχή του. Εξίσου λοιπόν έχουν και μια άλλη πτυχή που μπορεί να δείξει αρκετή σκληρότητα.
Συχνά είναι οξύθυμοι και εκρηκτικοί ενώ πολλά εξαρτώνται από την έκφραση της συμπάθειας ή αντιπάθειας προς ορισμένους ανθρώπους.
Όμως είναι άνθρωποι ειλικρινείς, γενναιόδωροι και γρήγορα βρίσκουν την κατεύθυνση και προσαρμόζονται. Μάλιστα τα μπλε μάτια είναι χαρακτηριστικά για τους εφευρέτες, τους καλλιτέχνες και τους ιδεαλιστές.
Όσον αφορά στις σχέσεις τους είναι γοητευτικοί και συναισθηματικοί. Έχουν μεγάλες απαιτήσεις προς τους συντρόφους τους κι ενώ είναι παθιασμένοι με το που δίνουν την αγάπη τους, αλλά τόσο είναι ισχυροί στο μίσος τους.
Αν μισούν κάποιον, θα ξεκινήσουν έναν μακρύ και παρατεταμένο πόλεμο. Είναι ατρόμητοι και συχνά πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα, αφού καθοδηγούνται μόνο από τα συναισθήματά τους.
Κλείνοντας να προλάβω ένα ακόμη συχνό ερώτημα που δημιουργείτε σε πολλούς: «Γιατί ένα μωρό γεννιέται με μπλε μάτια και στην πάροδο του χρόνου το χρώμα αλλάζει;». Οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι συμβαίνουν αλλαγές στο χρώμα των ματιών, καθώς τα μάτια δεν είναι σταθερού χρώματος, αφού παράγουν χρωστική ουσία. Γι' αυτό το λόγο, το χρώμα των ματιών μπορεί να αλλάξει- όχι μόνο το χρώμα των ματιών ενός μωρού όταν γεννιέται σε άλλο χρώμα καθώς μεγαλώνει- αλλά ακόμη και σε μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες με την πάροδο του χρόνου.

admin
 

25/6/13

Ορκίζεται η κυβέρνηση

Χωρίς πίστωση χρόνου και με πολλαπλά στοιχήματα ως προς τη δυνατότητα συμβίωσης των κυβερνητικών στελεχών η νέα κυβέρνηση ορκίζεται λίγο μετά το μεσημέρι στο προεδρικό μέγαρο.

Με 12 στελέχη το ΠΑΣΟΚ έλαβε αναλογικά τη μερίδα του λέοντος στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Η παραίτηση από την αφετηρία της Σοφίας Βούλτεψη κατέδειξε πως εν μέσω πολιτικής κρίσης - αν όχι και αστάθειας - τα προσωπικά ζητήματα και οι στρατηγικές πρυτανεύουν της λογικής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ωσάν Γκένσερ καλείται να διαδραματίσει ρόλο ρυθμιστή χωρίς το «αμορτισέρ» της ΔΗΜΑΡ. Ο πρωθυπουργός καλείται να διαχειριστεί σε λίγα εικοσιτετράωρα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τη φθορά που υπέστη αφενός με το εγχείρημα στην ΕΡΤ Α.Ε. και αφετέρου με την παραχώρηση ενός γενναίου μεριδίου εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ αφαιρώντας το από τα στελέχη της Συγγρού.

«Το ΠΑΣΟΚ του 4% στην εξουσία»

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε με τη σειρά του τον ανασχηματισμό και εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που πλέον συγκροτούν την κυβέρνηση. 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ενώπιον του εισαγγελέα ο 76χρονος για τη φωτιά στο Δήλεσι


Ενώπιον του εισαγγελέα ο 76χρονος για τη φωτιά στο Δήλεσι
Ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών θα βρεθεί σήμερα ο 76χρονος που συνελήφθη για την φωτιά που εκδηλώθηκε χθες, Δευτέρα, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προεκλογικές υποσχέσεις Μέρκελ


Παροχές πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για τους συνταξιούχους, αύξηση των επιδοτήσεων για τα παιδιά, τόνωση των δημοσίων επενδύσεων και καλύτερους δρόμους -αυτές είναι ορισμένες από τις δεσμεύσεις των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών και των Βαυαρών συμμάχων τους ενόψει των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου, όπως περιλαμβάνονται στο 128 σελίδων πρόγραμμα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

ΙΤΑΛΙΑ Παραιτήθηκε η Ιταλίδα υπουργός Ισότητας μετά τις αποκαλύψεις για φοροδιαφυγή


Παραιτήθηκε η Ιταλίδα υπουργός Ισότητας μετά τις αποκαλύψεις για φοροδιαφυγή
Η υπουργός Ισότητας της Ιταλίας Γιοζέφα Ίντεμ ανακοίνωσε την παραίτησή της μετά τη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τον πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ονόματα έκπληξη στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ονόματα έκπληξη στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ανακοινώθηκε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας τους... Αγίου Πνεύματος η νέα κυβέρνηση η οποία συγκροτείται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τα τέσσερα 16χρονα κορίτσια

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τα τέσσερα 16χρονα κορίτσια


Τέσσερις αχώριστες φίλες, τέσσερα 16χρονα κορίτσια, η Μαρίνα, Κατερίνα, Σία και Μερίνη, αθλήτριες του βόλεϊ άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο τα χαράματα του Σαββάτου.

Η Βούλτεψη δεν αποδέχθηκε την θέση της υφυπουργού υγείας…

Στην θέση της τοποθετήθηκε η Ζέτα Μακρη

24/6/13

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κρυονέρι Αττικής

Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής που εκδηλώθηκε στις 15.53. 

Ανασχηματισμός: Η σύνθεση της νέας δικομματικής κυβέρνησης - Όλα τα ονόματα



Πρωθυπουργός

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Σαμαράς - Βενιζέλος: Ποιοι υπουργοί φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται


Σαμαράς - Βενιζέλος: Ποιοι υπουργοί φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται
Θέμα ωρών είναι, πλέον, η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, αφού ολοκληρώθηκε η

Σε εξέλιξη σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου

Οι καπνοί σκέπασαν την Χαλκίδα!


Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον οικισμό Χαραυγή όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για τους θρυλικούς Ροζ Πάνθηρες


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και στο πλαίσιο γιγαντιαίας επιχείρησης έφτασαν χτες στο Ρέθυμνο οι δυο Ροζ Πάνθηρες της ...
θρυλικής συμμορίας που εμπλέκεται σε εκατοντάδες υποθέσεις ληστειών κοσμηματοπωλείων σε ολόκληρη την Ευρώπη που έκανε και το πέρασμά τους από την Κρήτη ! Οι δυο κακοποιοί συνελήφθησαν λίγο πριν φύγουν από τη χώρα, περνώντας από το συνοριακό φυλάκιο των Ευζώνων.

Γυναίκα διατηρεί τη σορό του νεκρού αδελφού της σπίτι της με ανεμιστήρες!


Ενα μακάβριο και συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην Αθήνα, όπου μια γυναίκα έχασε τον αδερφό της και επειδή λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος οι δημόσιες υπηρεσίες είναι σε...
αργία, αναγκάζεται να διατηρεί το πτώμα του με ανεμιστήρες στο σπίτι της.

Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας - Ηνωμένος Φόρος Τιμής στα Θύματα της Γενοκτονίας


Σύδνεϋ, 19 Ιουνίου 2013:  Με σεβασμό και σεμνότητα τιμήθηκε η μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, της Ανατολίας και της Ανατολικής Θράκης στην Βουλή της Νέας Νοτίου Ουαλίας την Τετάρτη το βράδυ.

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ «ΚΑΤΣΕΛΗΣ» - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ "Έδεσε το σκύλο του στο Ι.Χ και τον έσερνε στους δρόμους"

 Οι κάτοικοι του Πύργου αντίκρισαν χθες το απόγευμα ένα περιστατικόαπίστευτης

23/6/13

Διαλέξτε το κατάλληλο αντιηλιακό για τα μαλλιά σας

Όπως κάθε φορά που επιλέγουμε μια αντιηλιακή κρέμα προσώπου οι ειδικοί μάς προτείνουν εκείνη που

Καλοκαιρινά φρούτα! Πόσο σημαντικά είναι για τη σιλουέτα και την υγεία σου;

Τα φρούτα του καλοκαιριού είναι όλα εδώ για να σε κάνουν να νιώσεις διακοπές - έστω κι αν η άδεια ακόμη αργεί - και να φροντίσεις τη σιλουέττα και την υγεία σου...

Αδιάλλακτοι οι Σκοπιανοί για το όνομα


Δηλώσεις του πρόεδρου της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων. «Η θέση μου για το ζήτημα της ονομασίας είναι: «Δημοκρατία της Μακεδονίας"-erga omnes (έναντι όλων).
Εγώ ορκίστηκα ενώπιον του Συντάγματος γι΄ αυτό», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε συνέντευξή του σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, παραμένοντας αδιάλλακτος.

Ολες οι ελεύθερες παραλίες της Αθήνας!


Eπειδή ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο και όλοι ψάχνουμε την κοντινότερη παραλία, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η πρόσβαση δεν είναι σε όλες δωρεάν.
Το fpress.gr παρουσιάζει τις ελεύθερες παραλίες της Αττικής αλλά και αυτές που έχουν εισιτήριο, για να μην ψάχνετε άσκοπα.

Στην τελική ευθεία για τον ανασχηματισμό


Τη Δευτέρα ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

«Δε θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις» λέει ο Βρούτσης… αλλά ποιος τον πιστεύει

Οι συντάξεις δεν κινδυνεύουν, εφόσον ο κρατικός προϋπολογισμός εγγυάται την ομαλή καταβολή τους διαβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, διαφωνώντας με τις νέες αμφισβητήσεις που προκαλούν οι διαπιστώσεις της ΤτΕ

Σκυλόψαρο 2,5 μέτρων πιάστηκε ανοιχτά της Φοινικούντας!


Ένα σκυλόψαρο μήκους περίπου 2,5 μέτρων και βάρους 140 κιλών αλιεύτηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Φοινικούντας ...(10 μίλια από τη Φοινικούντα κοντά στη Νήσο Σχίζα). 

Ηλεία: Φόλες με αμπούλα υδροκυανίου στην Γαστούνη!



Ένα πολύ σοβαρό θέμα –που απασχόλησε την δημοσιότητα στο πρόσφατο παρελθόν- θίγει με επιστολή του στην στήλη φιλόζωος από την ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης.
Το θέμα έχει να κάνει με τις φόλες από υδροκυάνιο που εξακολουθούν να ρίχνουν ασυνείδητοι στην περιοχή, ενέργεια που μπορεί να σταθεί μοιραία ακόμα και για ανθρώπινη ζωή.