1/6/13

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - "ΠΕΦΤΕΙ" Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Άγρια επεισόδια τη νύχτα στην Τουρκία - Τέσσερις νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες! (vid)

Τέσσερις νεκροί και εκατοντάδες (τουλάχιστον 400) τραυματίες  είναι ο θλιβερός απολογισμός σε αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία, κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Ηράκλειο: Παράταση προθεσμίας για τα δωρεάν τρόφιμα

Ο Σύλλογος Τριτέκνων του νομού Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του, ότι δόθηκε παράταση στην προθεσμία της υποβολής των δικαιολογητικών για τη δωρεάν διανομή τροφίμων του 2013 μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Φούξια γυμνοσάλιαγκες έχετε δει; Κι όμως υπάρχουν!

Οι Triboniophorus graefti είναι οι φούξια γυμνοσάλιαγκες που ζουν...μόνο στο όρος Κάπουταρ στην Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, ύψους 1.400 μέτρων.

Π. Στάινμπρουκ: Η ανεργία είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της Μέρκελ

Την επί της αρχής συμφωνία του με την πρόταση της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελας Μέρκελ για έναν μόνιμο επικεφαλής της Ευρωζώνης εξέφρασε ο υποψήφιος του SPD για την καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ, τόνισε ωστόσο ότι υπάρχουν διαφωνίες εντός της ίδιας της κυβέρνησης και κάλεσε την κα Μέρκελ να κάνει επιτέλους κάτι για την ανεργία, η οποία, όπως είπε, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της.

«Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση

Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Δίνουν σε πρόσφυγες 500 ευρώ να περάσουν τα σύνορα

«Κόντρα» μεταξύ Ρώμης και Βερολίνου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με θέμα οικονομικούς πρόσφυγες από την Αφρική, στους οποίους η Ιταλία φέρεται να χορήγησε ταξιδιωτικά έγγραφα τρίμηνης παραμονής στο χώρο του Σέγκεν, δίνοντάς τους 500 ευρώ ώστε να αναχωρήσουν για τη Γερμανία.

«Έφυγε» στα 37 της η Σίσσυ Κοτσάφτη

Θλίψη στο ελληνικό χάντμπολ σκόρπισε η είδηση του χαμού της Σίσσυς Κοτσάφτη. Η πρώην αθλήτρια του Μακεδονικού και του Παναθλητικού άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 37 ετών, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα στον δρόμο προς το Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Ληστεία συνέβη πριν από λίγο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης Ηλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ληστής «χτύπησε» σε βενζινάδικο, που έχουν ληστέψει ξανά πρόσφατα. Οι Αρχές αναζητούν το δράστη ή τους δράστες που φέρονται να διέφυγαν με μηχανή…

31/5/13

Κάπου .. κάποτε

Ρατσιστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 25/5 σημειώθηκαν για πρώτη φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αιματηρές ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο...

Kατά της διοίκησης του ΙΚΑ στρέφονται οι εργαζόμενοι. Σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν:

«Καταγγέλλουμε την πολιτική ηγεσία και τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, για την προχειρότητα, αποσπασματικότητα και ανευθυνότητα με την οποία διαχειρίζονται τη λειτουργία του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα, για ακόμη μία φορά, την ταλαιπωρία των συνταξιούχων.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φίλης του Ιταλού που δολοφονήθηκε για ένα...φτύσιμο


Ο άτυχος Ντομένικο.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της Γκίλντα, της Ιταλίδας φίλης του άτυχου 31χρονου Ντομένικο Λορούσο που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε πάρκο της Γερμανίας, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την κοπέλα του.

ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ Φουντώνει η φωτιά στη Συρία


Οι μάχες μαίνονται άγριες στη Συρία και η χώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο του εμφύλιου σπαραγμού

Σε νέα κι ακόμα πιο επικίνδυνη φάση εισέρχεται η εμφύλια σύρραξη στη Συρία, καθώς καμία πλευρά δεν φαίνεται διατεθειμένη να προσέλθει με ανοιχτό πνεύμα στην ειρηνευτική διάσκεψη στη Γενεύη που προωθούν Ρωσία και ΗΠΑ, ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που Μόσχα και Ουάσιγκτον δεν εμπιστεύονται καν η μία τις προθέσεις της άλλης.

ΟΛΜΕ Βολές για τα θέματα εξετάσεων


Βολές για τα θέματα εξετάσεων

Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι εκπαιδευτικοί για τη δυσκολία των θεμάτων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η ΟΛΜΕ σε σχετική επιστολή που έστειλε στο υπουργείο Παιδείας επαναφέρει το αίτημα για ένα σύστημα ελεύθερης πρόσβασης προς τα ΑΕΙ, υπογραμμίζοντας τις παθογένειες που έχει δημιουργήσει ο θεσμός των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Συνεδριάζει το ΔΝΤ για την έγκριση της δόσης των 1,8 δισ. στην Ελλάδα


Συνεδριάζει το ΔΝΤ για την έγκριση της δόσης των 1,8 δισ. στην Ελλάδα

Με βασικό θέμα στην ατζέντα την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης των 1,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα συνεδριάζει σήμερα το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 52.134 καλούνται να δηλώσουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ


52.134 καλούνται να δηλώσουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

Σε απογραφή καλούν 52.134 συνταξιούχους που δεν έχουν δηλώσει ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ το Δημόσιο και το ΙΚΑ. Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα πρέπει να δηλώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία για να ξεκινήσει εκ νέου η καταβολή των συντάξεών τους (έχει ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης Ιουνίου).

Φιλανθρωπικός αγώνας στη Σαντορίνη

Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00, στο γήπεδο Καμαρίου, θα πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Σαντορίνης και των Παλαιμάχων Πανιωνίου. 

30/5/13

Σύλληψη 60χρονου για χρέη στην Πάτρα

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Πάτρα ένας 60χρονος για χρέη προς το Δημόσιο.

Κλείνουν τα φαρμακεία

H απειλή του λουκέτου για 680 φαρμακεία σε όλη τη χώρα για τα οποία έχουν εκδοθεί κατασχετήρια , είναι ορατή τον ερχόμενο μήνα, καθώς...

Πάτρα: H κόρη αρπάχτηκε με τη φίλη του πατέρα της - Εκσφενδονίστηκαν γλάστρες! Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com/2013/05/h_29.html#ixzz2UjyklFLt

Η μισή αστυνομική δύναμη της Πάτρας μετακινήθηκε σε κατάστημα εστίασης της Πάτρας όπου σημειώθηκε οικογενειακό επεισόδιο.

7 υπέροχα χτενίσματα για την παραλία και όχι μόνο! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ!

Η εποχή που η θάλασσα γίνεται αγαπημένος προορισμός έφτασε και μαζί 
της ήρθε και η ώρα για τα ανάλαφρα, χαλαρά χτενίσματα της παραλίας που 
μπορείτε να υιοθετήσετε όχι μόνο εκεί αλλά και για μια βολτούλα για καφέ
ή μια casual βραδιά. Ανεξαρτήτως αν είστε λάτρεις των χαλαρών μπουκλών ή
των υπέροχων πλεξούδων, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. 


Δείτε μια σειρά από υπέροχα χτενίσματα παραλίας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.


Δεν είναι απαραίτητα τα πινέλα μακιγιάζ

Μπορεί όλοι οι make up artists να χρησιμοποιούν κατά κόρον τα πινέλα τους για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό μακιγιάζ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα. Εξάλλου τα σωστά πινέλα είναι πολύ ακριβά και δεν έχουν όλες οι γυναίκες την δυνατότητα να τα διαθέτουν.

6 μαθήματα για να μην πέφτεις σε λάθος άντρες! Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com/2013/05/6_20.html#ixzz2UjvEdpgX

Ε, δεν χρειάζεται να πέσεις και στα πατώματα επειδή τραβάς σαν μαγνήτης πάνω σου τους λάθος άντρες. Είναι όμως κρίμα κι άδικο να χάνεις χρόνο και...



 ενέργεια με κάποιον που με μαθηματική ακρίβεια θα σε απογοητεύσει, όταν μπορείς με μερικές έξυπνες κινήσεις να αποφύγεις την ταλαιπωρία.

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας σπαστά με φυσικό τρόπο

Θέλουμε να κάνουμε τα μαλλιά μας σπαστά, χωρίς να πάμε κομμωτήριο. Η λύση είναι απλή: Λουζόμαστε και ενώ τα μαλλιά μας είναι ακόμα νωπά... τα πλέκουμε σε κοτσίδες (όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα!). Στη συνέχεια, τα ψεκάζουμε με αφέψημα χαμομηλιού, το οποίο έχουμε ρίξει σε έναν ψεκαστήρα (όπως αυτόν που χρησιμοποιούμε για τον ψεκασμό των φυτών).

ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ..


Είναι κάποιες ώρες που μπορείς
τον νου σου να τον εξαντλείς..
έναν σκοπό να μουρμουράς,
... να γράφεις να μη σταματάς..
και τότε,
ξέρεις πως αυτό,το κάνεις
γιατί..αγαπάς!!

Η έμπνευσή σου είναι αυτή
μιά μουσική,κι'ένα χαρτί..
γιατί όταν ζείς για ν'αγαπάς
το γράφεις..
και το τραγουδάς

Είναι κάποιες ώρες που ζητάς
ατέλειωτα να ξενυχτάς..
να γράφεις ότι λαχταράς
μια μελωδία να σφυράς..
και τότε,
ξέρεις πως αυτό,το κάνεις
γιατι..αγαπάς!!
(by eleni)

 

29/5/13

Εντός της ημέρας η πρόταση της Προανακριτικής

Περισσότεροι από 60 βουλευτές, από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπογράψει την πρόταση της Προανακριτικής Επιτροπής (που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ») για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακούργηματος. Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας, στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη.

Πώς φορολογούνται τα ενοίκια και πόσος είναι ο φόρος για το 2012 - 2013


Ριζική αλλαγή επήλθε στον τρόπο φορολόγησης των ενοικίων που εισπράττουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τους ενοικιαστές τους.

Παπακωνσταντίνου όπως... Τσοχατζόπουλο


Άρωμα Τσοχατζόπουλου φαίνεται πως έχει η υπόθεση Παπακωνσταντίνου καθώς η εξεταστική επιτροπή προσπαθεί τώρα να στοιχιοθετήσει και νέα κατηγορία, αυτή της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, η οποία είναι κακούργημα.
Ετσι αν και η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ παράγεια αρκετό υλικό και εμπλέκει αρκετούς ακόμα, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γ. Διώτης και ο πρέσβυς της χώρας στη Γαλλία, εν τούτοις οι έρευνες εστιάζουν σχεδόν κατ αποκλειστικότητα στον πρώην υπουργό.

Το φυτίλι έτοιμο να ανάψει στη Μέση Ανατολή - Θα είναι οι S 300 το "σπίρτο"; - Η ελληνική θέση


Η πώληση ρωσικών S 300 στη Συρία είναι ένα από τα πολλά “σπίρτα” που μπορούν να βάλουν φωτιά στο φυτίλι που θα τινάξει στον αέρα την πυριτιδαποθήκη της Μέσης Ανατολής.

Αν και όλα δείχνουν ότι τα ανταεροπορικά συστήματα χρησιμοποιούνται ακόμη ως ένα διαπραγματευτικό χαρτί στο πόκερ που παίζουν Μόσχα και Ουάσινγκτον στο θέμα της Συρίας, η ανακοίνωση ότι η Ρωσία δεν κάνει πίσω στην παράδοση των S 300 φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο σύρραξης.

Πάτρα: Λήστεψαν χθες βράδυ τον φύλακα καταστήματος στον Άγιο Βασίλη – Αυξάνεται η εγκληματικότητα στα περίχωρα της πόλης


Αντιμέτωπος με τρεις ληστές ήρθε σήμερα τα ξημερώματα ο φύλακας γνωστού καλοκαιρινού καταστήματος καφέ – μπαρ που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Βασιλείου Ρίου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, οι τρεις δράστες έφθασαν στο χώρο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, πλησίασαν τον υπάλληλο και με απειλές, τον ακινητοποίησαν βίαια δίχως αυτός να μπορεί να βγάλει κουβέντα.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Αναδρομικά το ΕΚΑΣ έξι μηνών στους χαμηλοσυνταξιούχους


Αναδρομικά το ΕΚΑΣ έξι μηνών στους χαμηλοσυνταξιούχους
Αναδρομικά ΕΚΑΣ έξι μηνών (από την 1η Ιανουαρίου έως και τον Ιούνιο) θα καταβάλλουν τα Ταμεία από αύριο, μαζί με τη σύνταξη του Ιουνίου, σε όσους χαμηλοσυνταξιούχους συμπλήρωσαν την 1/1/2013 το 60ό έτος, πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια (που θα ελεγχθούν) και το δικαιούνται για... τελευταία χρονιά φέτος, αφού από την 1/1/2014 θα χορηγείται, με βάση μνημονιακό νόμο, μόνο σε όσους θα έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος (εξαιρούνται τα παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα).

Ο Ομπάμα απολογήθηκε δημοσίως για το... κόκκινο σημάδι στο πέτο


Ο Ομπάμα απολογήθηκε δημοσίως για το... κόκκινο σημάδι στο πέτο
Σε... δημόσια απολογία αναγκάστηκε να προβεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξαιτίας ενός κόκκινου σημαδιού στο πέτο του, που του άφησε μια ένθερμη παρευρισκόμενη σε δεξίωση του Λευκού Οίκου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Πανελλαδικές: Στα μαθήματα κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι


Πανελλαδικές: Στα μαθήματα κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι
Σε τέσσερα μαθήματα κατευθύνσεων διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

28/5/13

Ενθουσιασμένος με το Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας - Τι είπε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντησή τους

Στον Σκορπιό βρίσκεται από τις τρεις μετά το μεσημέρι ο Ντμίτρι Ριμπαλόβλεφ, μαζί με την κόρη του Γεκατερίνα και τη συνοδεία του.

Αλυσοδεμένο σε κλουβί για 11 χρόνια τον κρατούσε η οικογένειά του γιατί ήταν ψυχασθενής

Ο 42χρονος σήμερα άντρας διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια σε ηλικία 15 ετών. Το 2001 ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα 13χρονο παιδί και από τότε η οικογένειά του τον κατάει δεμένο με αλυσίδα στα πόδια μέσα σε κλουβί σε επαρχία της Κίνας.

Ρόδος: Σώθηκαν από θαύμα - Κατέρρευσε μπαλκόνι ενώ περπατούσαν (Βίντεο)!

Οδηγοί και διερχόμενοι πολίτες θα θυμούνται για πάντα τα όσα έζησαν σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του νησιού - Η πτώση του μπαλκονιού προκάλεσε ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα...

Κύπρος: Σε συναγερμό η Πυροσβεστική από πυρκαγιές ακόμα και τη νύχτα


Σε συνολικά 40 κλήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών στην ύπαιθρο ανταποκρίθηκε χθες και σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λίζα Κεμιτζή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι σοβαρότερες ήταν οι δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν η μια σε περιοχή μεταξύ των χωριών Αγίας Βαρβάρας και Μαθιάτη και η άλλη στο χωριό Μοσφίλη.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μαγνητική καταιγίδα που περιμένουμε σήμερα

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται σήμερα οι αρμόδιες αρχές και οι επιστήμονες εν αναμονή της ισχυρής μαγνητικής καταιγίδας που αναμένεται να πλήξει τη Γη, «χτυπώντας» και την Ελλάδα.

Σοκ στην Κίνα: Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε υπόνομο

Σοκ στην Κίνα: Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε υπόνομο
Πυροσβέστες στην ανατολική Κίνα διέσωσαν ένα νεογέννητο αγόρι που βρέθηκε εγκαταλελειμένο μέσα σε έναν υπόνομο, ακριβώς κάτω από μία τουαλέτα, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Η υπόθεση προκάλεσε την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση εθνικής ανάγκης περνά μια κρίση

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση εθνικής ανάγκης περνά μια κρίση
Δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρξε διαφωνία μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ απαντώντας σε παρατήρηση ότι για πρώτη φορά υπήρξε διαφωνία, αυτή για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Δεν θα πάρουν σύνταξη 96.333 τον Ιούνιο

Δεν θα πάρουν σύνταξη 96.333 τον Ιούνιο

Αναστέλλουν τα ασφαλιστικά ταμεία από τον Ιούνιο τις πληρωμές, μέσω τραπέζης, των συντάξεων σε 96.333 συνταξιούχους που, ύστερα από τις διασταυρώσεις οι οποίες έγιναν μέσω του πληροφοριακού

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Μαθηματικά για... Αϊνστάιν, δυσκολίες και στα Αρχαία

Ως τα δυσκολότερα θέματα των τελευταίων ετών χαρακτηρίζονται από τη Μαθηματική Εταιρεία αυτά στα οποία εξετάστηκαν, χθες, οι υποψήφιοι

Ως τα δυσκολότερα θέματα των τελευταίων ετών χαρακτηρίζονται από τη Μαθηματική Εταιρεία αυτά στα οποία εξετάστηκαν, χθες, οι υποψήφιοι

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Σοκ από την αυτοκτονία αστυνομικού της ΕΥΠ στις τουαλέτες του Ελευθέριος Βενιζέλος

Σοκ από την αυτοκτονία αστυνομικού της ΕΥΠ στις τουαλέτες του Ελευθέριος Βενιζέλος

Σε οικονομικούς και προσωπικούς λόγους αποδίδεται, μέχρι στιγμής, η αυτοκτονία 34χρονου αστυνομικού της ΕΥΠ στις τουαλέτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

27/5/13

Σούπερ τιπ για τέλειο σώμα χωρίς ραγάδες

Και να που είσαι πάλι αντιμέτωπη με το μεγάλο γυναικείο πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τις ραγάδες. Το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών κι εσύ αναρωτιέσαι πως θα τα βάλεις με την επίμονη εχθρό σου; Μη σε πιάνει πανικός γιατί θα δεις ότι με θέληση και επιμονή γίνονται και θαύματα!

Homemade μάσκα για ξηρό δέρμα


Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα ή το πρόσωπό σου έχει ταλαιπωρηθεί από το χειμώνα που μας πέρασε κάνε αυτή την πανεύκολη και πολύ θρεπτική μάσκα!
Αυτή η γρήγορη και απλή λύση θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την απαλότητα στο δέρμα σου! Σίγουρα στο εμπόριο θα βρεις πολλές κρέμες και μάσκες που υπόσχονται βαθιά ενυδάτωση αλλά πάντα είναι καλύτερα να περιποιείσαι το δέρμα σου με ότι μπορείς να φας κιόλας.

Βυθίστηκε σκάφος στη Μαγνησία


Ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Αμαλιάπολης Μαγνησίας για... περιστατικό βύθισης του Ρ/Κ «ΤΕΛΑΜΩΝ» Ν.Π. 7494, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ναυπηγείο «ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΙ».

Παράθυρο για φορολογικές ελαφρύνσεις ανοίγει ο Στουρνάρας

Τη δυνατότητα να εξετάσει την αναθεώρηση ορισμένων φορολογικών συντελεστών, χωρίς όμως να διακινδυνεύσει την προσπάθεια δημοσιονομικής

Ανήλικος σχεδίαζε βομβιστική επίθεση σε σχολείο


Ένας 17χρονος μαθητής λυκείου σε σχολείο στη Φλόριντα κατηγορείται ότι κατασκεύασε βόμβες με στόχο να τινάξει στον αέρα το σχολείο του.

Παρίσι 1 εκ. κόσμου στη διαμαρτυρία La Manif Pour Tous POUR TOUS


Με το σύνθημα RESISTANCE - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ έγινε η διαμαρτυρία ενάντια στο νόμο για...
γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων και στο δικαίωμα υοθέτησης παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Εντυπωσιακός όγκος σε πέντε λεπτά


Θέλεις να πετύχεις ένα εκθαβωτικό λουκ αλλά δεν προλαβαίνεις να λουστείς και να χτενιστείς από την αρχή.
Πόνταρε στον όγκο που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις! Πως; Η λύση είναι τα μεγάλα ρόλει.