13/6/13

«ΠΑΡΑΛΥΕΙ» Η ΧΩΡΑ Απεργιακό μπλακ άουτ σήμερα λόγω... ΕΡΤ


Το «λουκέτο» στην ΕΡΤ οδήγησε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε 24ωρη απεργία
Το «λουκέτο» στην ΕΡΤ οδήγησε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε 24ωρη απεργία
Με 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11 π.μ. στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, αντιδρούν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Την απόφαση έλαβαν χθες οι Εκτελεστικές Επιτροπές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που συνεδρίασαν εκτάκτως.
Συμμετοχή στην απεργία δήλωσαν οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, με πρώτη τη ΓΕΝΟΠ ? ΔΕΗ, στις τράπεζες, στα λιμάνια, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.ά. ενώ η απεργία της ΑΔΕΔΥ «καλύπτει» τους εργαζομένους σε υπουργεία, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, δήμους κ.ά. Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, καθώς οι εργαζόμενοι στα παραπάνω μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.
Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον Προαστιακό οι συρμοί του μετρό θα σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα φτάνουν μέχρι το αεροδρόμιο. Σημαντικά προβλήματα θα υπάρξουν και στις εναέριες μεταφορές, καθώς για δύο ώρες από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση. Στάση εργασίας 5 - 9 το πρωί σε Μετρό, Τράμ και ΗΣΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου