13/6/13

Στο Ναύπλιο κρίνεται το λουκέτο της ΕΡΤ;


Η παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο την Κυριακή, μια μέρα πριν την συνάντησή του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα της ΕΡΤ, αναμένεται να στρέψει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με αφορμή...το λουκέτο στην ΕΡΤ δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και την παρουσία διαδηλωτών στην πρώτη πρωτεύουσα.


Πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν, μιλούν για μαζική παρουσία εργαζομένων της ΕΡΤ την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου, δίπλα στο Βουλευτικό όπου διεξάγεται το προσυνέδριο της ΝΔ. Ήδη δημοσιεύματα στο ιντερνέτ, θέλουν την αστυνομία να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει πιθανή μεταφορά των διαδηλώσεων από το προαύλιο της ΕΡΤ, στο Ναύπλιο.

Στο Ναύπλιο θα γίνει το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις 16 Ιουνίου, με επίκεντρο τα θεσμικά ζητήματα και τη συνταγματική αναθεώρηση, την έναρξη του δημόσιου διαλόγου για τις αλλαγές στον συντακτικό χάρτη της χώρας.

Η προσυνεδριακή διαδικασία του Ναυπλίου είναι και συμβολική αφού από την πρώτη ιστορική πρωτεύουσα του νέου ελληνικού κράτους, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να αναλύσει την πρότασή του για την «Ελλάδα του 2020» και θα δώσει το πλαίσιό του για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Όμως λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων αναμένονται με ενδιαφέρον οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου