26/7/13

τα πιπεράτα tv νέα της εβδομάδας!



Τι να σου κάνει και η tv με τόσες ανακατατάξεις.. Τα μπούτια τους έχουν μπερδέψει όλοι και δεν ξέρουν σε ποιο κανάλι να πάνε… Ακόμα και δυνατά χαρτιά βρίσκονται σε περίοδο μετακόμισης, μιας
και οι νέες προτάσεις περιλαμβάνουν προφανώς πιο ελκυστικά οικονομικά πακέτα, και αφήνουν πίσω κανάλια που τους ανέδειξαν. Ξεκινάμε με το Star το οποίο και έχει αποφασίσει την στροφή στην ποιότητα. Ήδη ξέρουμε για την πρόσληψη του Χατζηνικολάου ο οποίος και θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και η Πόπη Τσαπανίδου επίσης θα αναλάβει το ενημερωτικό πρωινό πρόγραμμα του μέχρι τώρα κουτσομπολίστικου καναλιού, και εκτός από ταπετσαρίες για το νέο της γραφείο, ψάχνει και τίτλο για την νέα της εκπομπή. Αν σας έρχεται κάτι καλό, στείλτε της στο facebook την πρότασή σας μιας και ζήτησε βοήθεια. Αυτά με τις «εισαγωγές» στο κανάλι.. τι γίνεται με τις εξαγωγές. Πολλά είναι αυτά που ακούστηκαν περί αποχώρησης της Χριστίνας Λαμπίρη αλλά και του Θοδωρή Δρακάκη. Και καλά τον δεύτερο να το καταλάβουμε αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα, μιας και η θέση του κατελήφθη από τον κο Χατζηνικολάου.. η κα Λαμπίρη γιατί φεύγει?(αν φεύγει δηλαδή) γιατί απάντηση δεν έχει δώσει και απλά απολαμβάνει την μεγάλη της καλοκαιρινή άδεια. Να μην ξεχνάμε ότι και πέρσι που ήταν στην Ισπανία τα ίδια ακούγονταν και φέτος ήταν ακόμη στο κανάλι. Νέο σενάριο δε, τους θέλει μαζί σε μια εκπομπή Δρακάκης-Λαμπίρη κάτι σαν τηλεοπτικό magazinο… Δεν ανησυχούμε.. σίγουρα το έχουν και οι δύο χωρίς καμία προσπάθεια! Και για να κλείσουμε με το Star, στο ψάξιμο προς αναζήτηση πανελιστών για την Πρωινή Μελέτη έχουν εξαπολύσει οι υπεύθυνοι, με ποιο πιθανά πρόσωπα αυτά των σπουδαστών της δημοσιογραφικής σχολής του κου Μαλέλη. Ας ελπίσουμε να μην τους συμπεριφερθούν όπως στο κακόμοιρο το μακρυμάλλικο αγόρι που κάνει κάποια μικροθεματάκια και δεν χάνουν ευκαιρία να τον… γειώνουν όσο δεν πάει.
Τα συγχαρητήριά μας στον ANT1 αλλά και στον Alpha που εν μέσω κρίσης και τελευταία στιγμή προγραμματίζει πρεμιέρες νέων σειρών. Ποιες θα είναι αυτές? Μα φυσικά το «Glee» αλλά και τα «Κύματα του έρωτα».
Προχωράμε με την νέα στροφή στην καριέρα της Ντορέτας Παπαδημητρίου. Μετά την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε από την συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, της έγινε πρόταση προκειμένου να αναλάβει χρέη παρουσιάστριας σε εκπομπή με θέμα γυναικεία αλλά και για παιδιά στο SKAI με τίτλο άκουσον άκουσον «Χτύπα ξύλο». Βέβαια αυτό το έχουμε συνδέσει με τον εξορκισμό του κακού.. Μήπως να το ψάξει λίγο παραπάν αν την Πόπη Τσαπανίδου που ζήτησε βοήθεια από τους followers της?
Λίγο πριν το κλείσιμο σας έχουμε το καυτό δίδυμο της πρωινής ζώνης Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, το οποίο ναι μεν ήταν σιγουράκι για το megaλο κανάλι για ακόμα μια χρονιά, κάτι ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ακόμα, κάτι ότι εθεάθησαν  με μεγαλοστελέχη του Ant1, κάνουν τις φήμες περί μεταγραφής να οργιάζουν. Μην ξεχνάμε και τα χρωστούμενα προς τους υπαλλήλους και την θέση που πήρε απέναντι στο κανάλι ο δημοσιογράφος.. δε θέλει και πολύ για να ψωνιστεί περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου