6/4/13

Στις Βρυξέλλες ο Φ. Κουβέλης τέλη του μήνα


Στις Βρυξέλλες για επαφές ο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης στο πλαίσιο... επίσημης επίσκεψης στην έδρα της ΕΕ στα τέλη του μήνα.


Η Αγ. Κωνσταντίνου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία του προέδρου του κόμματος στο εξωτερικό και στις συναντήσεις που θα έχει με Ευρωπαίους αξιωματούχους σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, καθώς εκτιμούν πως η εμφάνιση της κυπριακής κρίσης αλλά και η αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης στην Ιταλία συνθέτουν μία εκρηκτική κατάσταση στις χώρες του Νότου και διαμορφώνουν νέα δεδομένα στο πλαίσιο διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χ. Μ. Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς, καθώς και στελέχη των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα τεθούν τα θέματα της ανάπτυξης, της αντιμετώπισης της ανεργίας και της διαχείρισης του νέου ΕΣΠΑ, για το οποίο η ΔΗΜΑΡ έχει προτείνει την ανακατανομή των πόρων με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Ταμείου.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου