25/1/13

Συνέβη σε πόλη της Ισπανίας 11χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Το τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό ενός παιδιού
για να αποφύγει τα… χειρότερα δεν λέγεται. Ένας 11χρονος από την Ισπανία καρδιοχτύπησε τους γονείς του και κινητοποίησε ολόκληρη την αστυνομία της περιοχής όταν σκαρφίστηκε να σκηνοθετήσει την απαγωγή του για να μην πάνε οι γονείς του να πάρουν από το σχολείο τον έλεγχό του με τη βαθμολογία.

Ο παμπόνηρος μαθητής σύμφωνα με την telegraph τηλεφώνησε στον πατέρα του αλλοιώνοντας τη φωνή του και του είπε πως τον έχουν απαγάγει και ότι βρίσκεται κλεισμένος σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου. Έντρομος ο πατέρας του παιδιού ειδοποίησε τις αρχές. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και δραστική αφού προχώρησε σε κλείσιμο των συνόρων της στην πόλη Χίνζο ντε Λίμια η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία.

Ο πατέρας όμως ανακάλυψε ότι έλειπαν τα κλειδιά από το δεύτερο σπίτι της οικογένειας, όπου και τελικά βρισκόταν ο γιος του. Το αγόρι δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα είπε πως το έκανε να μην πάνε οι γονείς του να πάρουν εκείνη την ημέρα τον σχολικό του έλεγχο με τους χαμηλούς βαθμούς. Πάντως ο μικρός είναι όντως… κακός μαθητής αλλά από ότι έδειξε η πράξη του είναι… έξυπνος!

www.protothema.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου