26/3/13

Εκτενείς φορολογικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζονται οι ειδικοί φορολογικοί έλεγχοι σε καταστήματα και επιχειρήσεις
υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας. 

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησε φορολογικούς ελέγχους σε καταστήματα (καφετέριες – ταβέρνες), στη Γλυφάδα και το Χαλκούτσι Αττικής, στο Δήλεσι Βοιωτίας και στα Ίσθμια, τον Άσσο και το Βραχάτι Κορινθίας. 

Διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε τέσσερα καταστήματα. Ειδικότερα, πρόκειται για παραβάσεις της νομοθεσίας, που αφορούν στη μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης, στη μη επίδειξη Βιβλιαρίου Συντήρησης και Επισκευών ταμειακής μηχανής και στη λειτουργία καταστήματος χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια. 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας. 

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων. 


zougla

http://mousikokleidi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου