28/3/13

Κοντά μαλλιά: Ιδέες για make up από τις stars


Αποφασίσατε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά; Συγχαρητήρια για την τόλμη αλλά και επειδή διαλέξατε να ακολουθήσετε την πιο καυτή τάση παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Ενόσω, λοιπόν, άπειρες μακριές μπούκλες θυσιάζονται στο βωμό της μόδας παγκοσμίως, εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις
κυρίαρχες προτάσεις στο μακιγιάζ με πρώτες διδάξασες τις πρωταγωνίστριες του κόκκινου χαλιού που επιλέγουν να έχουν τα μαλλιά τους κοντά και δυναμικά.
Απλά και φυσικά
Αν διαθέτετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα και θέλετε να τονίσετε τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα της , αυτή η τάση είναι για εσάς. Ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα, καλύψτε τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους με ένα καλό concealer . Στη συνέχεια θα χρειαστείτε διπλή ή και τριπλή στρώση από μαύρη mascara, λίγο lip gloss και είστε έτοιμες. Εναλλακτικά μια λεπτή γραμμή από μαύρο eyeliner μόνο στο πάνω βλέφαρο θα τονίσει τη ματιά σας όπως της Ginnifer Goodwin, ενώ αν θέλετε να το φορέσετε βράδυ το makeup αυτό δείχνει υπέροχο με  μικρές τούφες από ψεύτικες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το γατίσιο look της Miley Cyrus είναι δικό σας τόσο απλά.
Flaming lips
Ποιος είπε ότι τα κοντά μαλλιά στερούν τη θηλυκότητα σε μια γυναίκα; Με το κατάλληλο μακιγιάζ μοιάζει να είναι το κούρεμα της απόλυτα σοφιστικέ, μυστηριώδους γυναίκας. Το μακιγιάζ αυτό δεν είναι άλλο από τα έντονα κόκκινα χείλη. Διαλέξτε το κόκκινο που σας ταιριάζει ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας, να θυμάστε οι ανοιχτόχρωμες αγαπούν τα κόκκινα με βάση το μπλε ενώ οι πιο σταράτες τα θερμά. Επίσης φέτος είναι must τα κραγιόν σε μπορντό και δαμασκηνί αποχρώσεις όπως αυτό της Anne Hathaway, τα οποία ταιριάζουν σε όλες.  Έπειτα φροντίστε να τονίσετε ελαφρά τα μάτια με μάσκαρα και λίγη ιριδίζουσα σκιά ενώ τα πυκνά φρύδια είναι το καλύτερο συνοδευτικό των κόκκινων χειλιών καθώς εξισορροπούν την ένταση μεταξύ ματιών και στόματος. Αν η φύση σας προίκισε με έντονα φρύδια είστε τυχερή αλλιώς γεμίστε τα με ένα μολύβι και έχετε το ιδανικό κάδρο για το πρόσωπό σας.
Καπνός και ένταση
Με τα κοντά μαλλιά ο κανόνας είναι ένας: όσο πιο κοντά τόσο περισσότερη έμφαση δίνεται στο πρόσωπο. Επομένως ιδού η κατάλληλη αφορμή για να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα …στο βλέμμα σας! Επιστρατεύστε μια σκούρα σκιά σε μαύρο, καφέ ακόμα και χρωματιστή και απλώστε τη στο πάνω βλέφαρο, κάντε το περίγραμμα στο πάνω και κάτω περίγραμμα και στη συνέχεια με ένα πινελάκι ή μια μπατονέτα μουτζουρώστε το ελαφρά και συμπληρώστε το smokey μακιγιάζ σας με άφθονη mascara.Αν έχετε την επιδεξιότητα να βάλετε και ψεύτικες βλεφαρίδες ακόμα καλύτερα. Μην φοβάστε την υπερβολή καθώς τα κοντά μαλλιά σας επιτρέπουν μια μικρή δόση εκκεντρικότητας. Τέλος κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε χαμηλούς τόνους απλώνοντας απλώς ελάχιστο ρουζ στα ζυγωματικά. Έτοιμη!
Πηγή: flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου