20/4/13

Πάτρα: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 15.00 εν μέση οδώ στην Πάτρα, για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ένας άλλος να τραυματιστεί σοβαρά. Πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο τραυματίας δεν έχει χτυπηθεί από σφαίρες αλλά από το τρακάρισμα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τρίτο σοβαρά τραυματία που αυτή την ώρα είναι στο χειρουργείο. 

Τα τοπικά ΜΜΕ συνδέουν το σημερινού αιματηρό επεισόδιο με το φονικό της Τετάρτης σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου έχασε τη ζωή του ένας «άνθρωπος της νύχτας» και ένας αθλητής.


Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Στην οδό Ανθείας 181 στην Πάτρα, στις 14.30, βρέθηκε νεκρός ένας 38χρονος Έλληνας μέσα στο αμάξι του από πυροβολισμούς και σε μικρή απόσταση σοβαρά τραυματισμένος ένας επίσης Έλληνας, 21 ετών. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πάτρας».





Νεκρός -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι ο Πάνος Τσίρκας, ενώ ο Δημήτρης Βερβαρέσος και ο Ν. Ντάντης είναι βαριά τραυματισμένος. Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW, ενώ πριν από τους πυροβολισμούς σημειώθηκε καταδίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί προήλθαν από αυτοκίνητο 4Χ4, μάρκας Daihatsu Terios.


(Ο Πάνος Τσίρκας)

Η οδός Ανθείας έχει αποκλειστεί, ενώ οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι. 



Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ένας από τους στόχους συνδέεται με πρόσωπο από τον χώρο της δημόσιας ασφάλειας. Στον τόπο της επίθεσης έχουν βρεθεί 10 κάλυκες. 





Σήμερα λίγο μετά τις 17.30, άτομα του φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος των θυμάτων συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

 
(Δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα)

Πηγή: patrastimes.gr/ thebest.gr


http://mousikokleidi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου