25/4/13


ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ... BLOGGERS

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν του είπαμε του ελληνικού λαού την αλήθεια ακόμη»

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν του είπαμε του ελληνικού λαού την αλήθεια ακόμη»
Καίριες απαντήσεις για την πολιτική πραγματικότητα της χώρας, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε… νέους bloggers σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Free Thinking Zone της οδού Σκουφά.

«Ο πολιτικός δεν μπορεί να ζει μακριά από τον κόσμο. Η συμβουλή που θα έδινα είναι ότι ο πολιτικός πρέπει να ζει κοντά στον κόσμο» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τις σχέσεις μεταξύ πολιτικών και πολιτών. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι οι πολιτικοί δε λένε όλη την αλήθεια στο λαό: «Το χρέος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας που είναι να την κάνουμε και πάλι ανταγωνιστική......Και να μείνουμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αυτή η αυστηρή πολιτική που ακολουθείται από την ΕΚΤ θα χαλαρώσει. Κανείς δεν θα μας χαρίσει λεφτά. Πρέπει να δουλέψουμε και πρέπει να φτιάξουμε μια οικονομία ανταγωνιστική». Και συνέχισε: «Δεν του είπαμε του ελληνικού λαού την αλήθεια ακόμη. Πρέπει να ζήσουμε με αυτά που έχουμε. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το μέλλον ανήκει στην καινούργια γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα άφησε αιχμές για τις κυβερνήσεις από το 1981 και μετά: «Πρώτα παράγεις και μετά μοιράζεις........πρέπει η κάθε χώρα να χαλάει όσα χρήματα έχει» σχολίασε για την πολιτική οικονομικής λιτότητας που ασκείται στη χώρα μας. «Το δράμα της Ελλάδας αρχίζει από το 1981. Τότε το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε την πολιτική ελλειμμάτων» είπε μεταξύ άλλων ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ.
«Δεν είμαστε λαός μόνο με ελαττώματα. Μην ακούτε τι λένε συνεχώς για την Ελλάδα......ο Έλληνας έχει πολλά προσόντα αρκεί κανείς να μπορέσει να τα αξιοποιήσει», και συνέχισε λέγοντας πως «Η πολιτική είναι η υπέρτατη αρχή όλων. Για αυτό προσέχετε όταν ψηφίζετε. Την ψήφο του ο πολίτης πρέπει να την προσέχει».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια βασική αδυναμία..... Δεν είναι ένα ενιαίο κόμμα» σχολίασε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου