9/5/13

Απειλές Άκη: Μόνο το δικό μου είναι σκάνδαλο; Θα μιλήσω για όλους!



Αποφασισμένος να... «κάψει» κόσμο και να μην «πέσει» μόνος εμφανίστηκε ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους σε ένα διάλειμμα τηςδίκης του. 

Ο πρώην υπουργός άφησε για ακόμη μια φορά αιχμές για τους πολιτικούς που τον διαδέχτηκαν στο υπουργείο Άμυνας και έστειλε μήνυμα πως θα μιλήσει για όλα γιατί, όπως είπε, μόνο η αλήθεια βοηθάει! 


«Η βουλή έπρεπε να κάνει πλήρη κοινοβουλευτικό έλεγχο σε όλο το θέμα των υποβρυχίων, κυρίως για τη μη υλοποίηση των συμβάσεων και τι έχασε από αυτό το Δημόσιο.

Η σύμβαση συνεχιζόταν κανονικά όσο ήμουν εγώ. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο; Σκάνδαλο είναι μόνο αυτό που λένε για ΄μένα; Δωροδοκία και ξέπλυμα; Αλλά θα μιλήσουμε για όλα. Θα βγουν όλα. Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι. Μόνο η αλήθεια βοηθάει», είπε.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει με εξώδικο ζητήσει να παραβρεθούν ως μάρτυρες στη δίκη του τα μέλη του ΚΥΣΕΑ την επίμαχη περίοδο, δηλαδή τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου