11/5/13

ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Συμπλοκή με νεκρό ισοβίτη Ιρακινό στις φυλακές Γρεβενών



Συμπλοκή με νεκρό ισοβίτη Ιρακινό στις φυλακές Γρεβενών
Ο 31χρονος Ιρακινός, που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονίες κατά συρροήν, ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία νεκρός από χτύπηµα στην καρδιά µε αυτοσχέδιο µαχαίρι, ύστερα από συµπλοκή µε 20χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για συµµετοχή σ
ε εγκληµατική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και διακεκριµένες κλοπές.
Οι δύο κρατούµενοι βρίσκονταν στον διάδροµο της Β1 πτέρυγας στη διάρκεια του προαυλισµού, στις 5 χθες το απόγευµα, όταν άρχισαν να λογοµαχούν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια. Κατά τη συµπλοκή ο Αλβανός έβγαλε ένα αυτοσχέδιο µαχαίρι και χτύπησε µε αυτό τον Ιρακινό, ο οποίος έπεσε αιµόφυρτος στο έδαφος.
Την ίδια ώρα µία οµάδα κρατούµενων ασιατικής καταγωγής επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον Αλβανό δράστη, σε βοήθεια του οποίου έσπευσαν οµοεθνείς του. Η σύρραξη γενικεύτηκε και οι Αλβανοί κρατούµενοι έβγαλαν αυτοσχέδια µαχαίρια, µε τα οποία χτυπούσαν τους άλλους αλλοδαπούς συγκρατουµένους τους.
Στο νοσοκοµείο Γρεβενών µεταφέρθηκαν ο 20χρονος Αλβανός δράστης της δολοφονίας του Ιρακινού, ένας ακόµη Ιρακινός και ένας υπήκοος Συρίας και όλοι τους φέρουν ελαφρά τραύµατα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου