9/7/13

Καμίνης: Παλεύουμε μεταξύ προχειρότητας και λαϊκισμού


Την προχθεσινή επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης σε τοποθέτησή του στην παρουσίαση της στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα... και την τεχνολογική ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας.

Ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για τραμπουκισμούς και ακρότητες, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την διαθεσιμότητα των δημοτικών υπαλλήλων.

Κατέληξε στο ότι ο δήμος Αθηναίων δεν παραδίδεται ούτε στην κυβερνητική προχειρότητα ούτε στην βία και τον λαϊκισμό.

«Βρισκόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με την βία, τον τραμπουκισμό και τον λαϊκισμό των άκρων. Αυτό από τη μια πλευρά και από την άλλη με την διαρκή προχειρότητα του αιφνιδιασμού και του καταναγκασμού από την πλευρά της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι, οι πολίτες αλλά και οι δήμαρχοι που θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας παλεύουμε για την λειτουργία των πόλεών μας διαρκώς μεταξύ προχειρότητας και λαϊκισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, η κρατική ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επιτέθηκαν στον δήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα είναι τα άτομα στα οποία εστιάζει η έρευνα, τρεις από τους οποίους προπηλάκισαν τον Γ. Καμίνη και αναμένεται να ταυτοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέσα από την αξιοποίηση βίντεο, φωτογραφιών, μαρτυριών αλλά και αποτυπωμάτων στο σπασμένο αυτοκίνητο του δημάρχου.

Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου