13/7/13

Επιφυλακτικές οι ελληνικές αρχές με τις αποκαλύψεις για τις κινήσεις του Μάριαν Κόλα - Συνεχίζεται η έρευνα στην Ήπειρο

Βήμα βήμα συνεχίζεται και σήμερα η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας στα χωριά του Σουλίου και τη
Ντουσκάρα ενώ ελέγχονται σχολαστικά όλες οι πληροφορίες που φτάνουν για ύποπτες κινήσεις στην περιοχή.
Κι ενώ στην Ήπειρο δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό στίγμα των δύο επικίνδυνων κακοποιών Μάριαν Κόλα και Ιλίρ Κούπα από τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν εγκατέλειψαν το μηχανάκι στο χωριό Φροσύνη, το ίδιο συμβαίνει και στην Αλβανία.
Τόσο από η επίσημη Αλβανική Αστυνομία όσο και άλλες αρχές δεν έχουν την παραμικρή ένδειξη ότι οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα.

Από τις ελληνικές αρχές αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιφυλακτικότητα η συνέντευξη στην Αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare του Αμπτουλά Σινάν, αδελφού του Φλαμούρ Μουράτ Σινάν και θείου του Ερμίρ Σινάνι που σκοτώθηκαν στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με τη συνέντευξη ο Μάριαν Κόλα και άλλοι τρία μέλη της ομάδας του, φέρεται να βρίσκονταν στην Αλβανία πριν από ένα μήνα. Κι ενώ έφυγαν με προορισμό το Κόσσοβο, οι δικοί τους άνθρωποι πληροφορήθηκαν ότι βρίσκονταν στην Ελλάδα.
Παρότι η Gazeta Shqiptare θεωρείται η πλέον έγκυρη Αλβανική εφημερίδα και η μοναδική στη γείτονα χώρα που κάνει έρευνα σε βάρος, οι ελληνικές αρχές αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα τους ισχυρισμούς του Φλαμούρ Σινάν θεωρώντας ότι είναι αδύνατο το διάστημα που ο Μάριαν Κόλα βρίσκονταν υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό στην Κεντρική Ελλάδα να ήταν παράλληλα και στην Αλβανία.
Άλλωστε εκτιμούν ότι αν είχε καταφέρει να περάσει μία φορά τα σύνορα δεν είχε λόγους να επιστρέψει και πάλι στη χώρα μας γνωρίζοντας μάλιστα το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει εναντίον του οι ελληνικές αρχές.
Η αστυνομία της Ηπείρου θα συνεχίσει την έρευνα με την ίδια υπομονή και επιμονή που δείχνει τις τελευταίες ημέρες, πιστεύοντας ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου