10/7/13

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ Καταλήψεις στα δημαρχεία και τις υπηρεσίες Τετάρτη και Πέμπτη


Καταλήψεις στα δημαρχεία και τις υπηρεσίες Τετάρτη και Πέμπτη
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις στους δήμους με καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών υπηρεσιών για την Τετάρτη και την Πέμπτη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους δημοτικούς υπαλλήλους να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις ενημέρωσης, καταλήψεις Δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία καλύπτει συνδικαλιστικά και κάθε άλλη αγωνιστική κινητοποίηση που αποφασίζουν οι σύλλογοι.

Θα γίνουν παρεμβάσεις σε δημοτικά συμβούλια των δήμων όλης της χώρας, ώστε να συντονιστεί η δράση των εργαζομένων με τις αυτοδιοικητικές αρχές και να υπάρξουν εισηγήσεις στην ΚΕΔΕ για «το "κλείσιμο" των δήμων ως αναγκαίο και μόνο μέσο υπεράσπισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τις τριτοβάθμιες Ομοσπονδίες ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ αλλά και τις δευτεροβάθμιες ομοσπονδίες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις και με αποφάσεις, «ώστε να διευρυνθεί το αγωνιστικό μέτωπο των εργαζομένων ως μόνη διέξοδος ανατροπής της ανάλγητης τροϊκανής πολιτικής και με χρονοδιάγραμμα-στόχο την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου