8/7/13

Κάντε μασάζ με έλαια στα χέρια και απελευθερωθείτε από την ένταση

Το μασάζ στα χέρια χαλαρώνει και αποσυμπιέζει. Είναι ένα σημείο του σώματός μας στο οποίο συγκεντρώνεται πολλή ενέργεια και πρέπει να ξεμπλοκαριστούν. Παράλληλα, στα χέρια “μαζεύεται” πολλή ένταση και κούραση. Καλό είναι λοιπόν να προτιμάτε ένα μασάζ στα χέρια ή να προσφέρετε σε όσους αγαπάτε ένα καλό μασάζ.

Τι να προτιμάτε:Χρησιμοποιήστε μια ουδέτερη κρέμα μασάζ ή ένα βασικό έλαιο όπως το παραφινέλαιο και αιθέρια έλαια τα οποία μπορείτε να τα επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεση του προσώπου που θα προσφέρετε το μασάζ π.χ. χαλαρωτικά όπως λεβάντα και υλάνγκ – υλάνγκ, καταπραϋντικά όπως το πορτοκάλι και μανταρίνι και αναζωογονητικά όπως το πεύκο και η βανίλια.
Extra tip:
Για καλύτερα αποτελέσματα και ευχαρίστηση τοποθετήστε ένα ζεστό μαξιλάρι στο σβέρκο. Βάλτε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμας μασάζ ή βασικό έλαιο και 3 – 4 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας στο χέρι σας και ξεκινήστε το μασάζ με τον τρόπο που εσείς ξέρετε. Η αποφυγή συζήτησης θα βοηθήσει στην πλήρη χαλάρωση του προσώπου που θα κάνετε το μασάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου