10/7/13

Σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στην κατάψυξη


Φρίκη: Σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στην κατάψυξη
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αχαΐας από το αποτροπιαστικό έγκλημα το οποίο και έγινε στην περιοχή του Αλποχωρίου Αχαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα σκότωσε το μόλις δυόμισι μηνών αγοράκι της και το έβαλε στο ψυγείο.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές υπολογίζεται ότι ο θάνατος του βρέφους έχει επέλθει πιθανόν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Η 31χρονη γυναίκα έχει άλλα δύο παιδιά, μεγαλύτερης ηλικίας.
Το μωρό βρήκε ο σύζυγος της γυναίκας, χωρίς να αποσαφηνίζεται ακόμα αν είναι και πατέρας του άτυχου παιδιού, όταν επέστρεψε στο σπίτι καθώς έλειπε από την περασμένη Πέμπτη.
Η γυναίκα ισχυρίζεται πως το παιδί χτύπησε και όταν κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε το έβαλε στην κατάψυξη και σήμερα που επέστρεψε το άνδρας της το έβαλε και πάλι στην κούνια, όπου και ο τραγικός πατέρας το βρήκε.
Όπως αναφέρουν πηγές, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, ο οποίος και πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.
Η οικογένεια αυτή έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μαλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.
«Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί». Αυτό φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 31χρονη γυναίκα, η οποία πιθανόν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οπότε και σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.
Στη συνέχεια όταν κατάλαβε πως αυτό ήταν νεκρό, τότε το έβαλε στο ψυγείο. Το απόγευμα της Τρίτης που επέστρεψε ο άνδρας της στο σπίτι, είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του μωρού στην κούνια, προκειμένου να τον ξεγελάσει και να πιστέψει ότι πέθανε τότε από παθολογικά αίτια.
Ο πατέρας όμως του παιδιού δεν την πίστεψε, καθώς το παιδί ήταν παγωμένο και την πίεσε για να του πει την αλήθεια. Και εκεί η «μάνα» αναγκάστηκε να ομολογήσει τη φρικιαστική πράξη της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ζευγάρι έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών, τα οποία ήδη έχουν παραληφθεί και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.
Σύντομα αναμένεται να σταλεί στην Εισαγγελέα Πατρών η δικογραφία, προκειμένου να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για την 31χρονη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει την πράξη της στους αστυνομικούς.
Η γυναίκα το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.:
«Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας Αχαΐας διενεργείται προανάκριση σχετικά με το θάνατο βρέφους τριών μηνών (αγοριού) το οποίο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε οικία στο Αλεποχώρι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας τις τελευταίες ημέρες είχε εναποτεθεί σε ψυγείο οικιακής χρήσης. Έχει κληθεί ιατροδικαστής. Διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες και εξετάζονται συγγενικά πρόσωπα».
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου